AaB skal forsvare førstepladsen i Odense mod OB

OB tager imod AaB på Nature Energy Park i runde 29 på fredag i 3F Superliga. OB indtager en 3. plads med 33 point efter 28 kampe. AaB har 39 point og er på en 1. plads i tabellen.

Få et 50 kroners freebet hos ComeOn. Klik på nedenstående grafik hvis du ønsker at gøre brug af dette tilbud

OB drømmer om at stoppe ringe stime.

OB går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Deres seneste tre kampe gav først OB en 1-1 uafgjort mod SoenderjyskE, herefter fulgte et 3-2 nederlag mod AaB, mens de i den seneste kamp måtte bide i græsset mod SoenderjyskE i et 2-0 nederlag.

Formen på eget græs lader meget tilbage at ønske for OB i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match på fredag, skal de finde noget ekstra frem.

AaB fortsætter pointhøsten.

AaB vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I AaBs 3 sidste kampe har de været igennem en 1-1 uafgjort mod Vejle BK,
hvorefter fulgte en 3-2 sejr mod OB, mens de senest smadrede Lyngby Boldklub 4-0.

En formkurve, der på udebane siger 1 sejr i de seneste 6 kampe siden februar, virker umiddelbart som et acceptabelt udbytte. Men AaB har ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr på fredag.

OB vs AaB h2h

Målfest ligger ikke i kortene

OB tabte deres seneste indbyrdes møde i 3F Superliga, da AaB noterede en sejr på 3-2. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor OB sikrede alle tre point via en sejr på 2-0. Begge parter gik forholdsvis forsigtigt til værks i de seneste kampe imellem dem. I 7 af deres 10 foregående opgør præsterede mindst ét af holdene et clean sheet. Sejr til OB var oftest det mest profitable spil på oddset mod AaB, idet førstnævnte kan fremvise en 5-2-3 historik.

  • I 8 of 10 seneste OB kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • OB har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • OB har scoret i seneste 5 af 7 kampe.
  • AaB ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • AaB har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 4 of 6 seneste AaB kampe var antal mål OVER 3.5;
  • AaB har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: OB giver 2.75 for en sejr, uafgjort betaler 3.50 retur, mens AaB giver 2.38 på oddset.