Ikke råd til nederlag i Odense

Den første kamp i Superligaens runde 11 står på Nature Energy Park i Odense, hvor hjemmeholdet OB skal forsøge at holde kontakten med top seks, når de tager imod AaB. Nordjyderne har åbnet et hul på fem point til hjemmeholdet, der ligger på en, for dem selv, skuffende 10. plads. Hvis hjemmeholdet tager tre point, vinder man 2.63 gange pengene igen på oddset, mens udesejren betaler 2.50 på oddset.

OB kan fremvise to sejre for deres seneste fem kampe, tre i seks, hvis vi tæller pokalturneringen med, men deres seneste tre ligakampe kastede blot ét point af sig, og formen kan maksimalt kategoriseres som middelmådig. AaB er til gengæld uden nederlag i fem kampe, som blandt andet har budt på opgør mod tre af klubberne i top fire.

Det er tæt på umuligt at forudsige, om OB kommer til at spille en kamp med over eller under 2.5 mål, med mindre kan stoler på, at de kan fortsætte deres slingrekurs. De har nemlig stort set skiftet imellem over-under-over osv. Fortsætter de således, går det under 2.5 mål fredag aften, hvilket AaBs seneste to ligakampe også gjorde.

Ser man tilbage over deres seneste 10 indbyrdes kampe, har OB haft the upper hand i forhold til AaB, som blot har taget to sejre i denne serie af opgør. Momentum er dog skiftet på det seneste, eftersom aalborgenserne har nappet syv af de seneste ni mulige point mod “De Stribede”. De kan leve med blot at undgå nederlag fredag aften, mens OB meget dårligt vil kunne tåle et nederlag, hvis de skal fastholde noget kontakt til top seks. AaBs seneste to kampe sluttede uafgjort. Vi synes, at krydset virker meget velbetalt endnu engang.

Flere interessante tips