OB mod AaB – Optakt, Spilfiduser, Odds

OB skal op imod AaB på Nature Energy Park den kommende fredag i en spændende 3F Superliga duel.

OB er nummer 2 i Superligaens kvalifikationsspil med 39 point og en målscore på 38-47, mens AaB ligger nummer 5 med 26 point og en målscore på 32-39.

OB kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 22 mål. Det er 2.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

AaB er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens AaB præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit en mål pr. kamp.

OB har vundet ti sejre, mens de har spillet ni uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i 3F Superliga. OB tabte ingen af deres foregående 5 kampe.

AaB kigger på seks sejre, samt otte uafgjorte såvel som 14 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for OB v AaB.

  • OB scorede i 25 af deres seneste 27 hjemmekampe
  • OB har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • 7 af OB’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • I 4 af de seneste 5 kampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod AaB i 15 af de seneste 16 udekampe
  • AaB scorede i 15 af deres seneste 17 udekampe
  • AaB har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 3 udekampe i træk AaB har spillet, har begge hold scoret
  • AaB har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe

Form OB mod AaB

OB ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Lyngby Boldklub. Herefter var de oppe imod AC Horsens i en kamp, der sluttede 2-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Silkeborg IF, som blev nedlagt med 0-1. OB opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag, mens de scorede otte og lukkede syv mål ind.

AaB har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Lyngby Boldklub nedlagt 1-0, hvorpå Silkeborg IF blev fejet til side med 4-1. Senest gik formen ud over AC Horsens, der blev slået med 4-0. AaB kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv ni.

OB har opnået ti point fra deres seneste 15 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt to kampe med en score på 13 mål for og 33 imod. AaB vandt to sejre i deres foregående 18 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 16 mål og lukkede 31 ind. Dette indbragte dem ti point.

OB vs AaB – Seneste nyt

OB skulle bare have én spiller siddende, når de møder AaB på Nature Energy Park.

OB må stille op uden Bashkim Kadrii den kommende fredag mod AaB, da han døjer med en skade.

I værste fald må AaB finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga. Lars Kramer og Lars Kramer er ikke tilgængelige for AaB på fredag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Oliver Ross, Younes Bakiz, Jakob Ahlmann og Josip Posavec bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med AaB, når de drager til Nature Energy Park.

OB mod AaB – indbyrdes historik

OB ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-1 og 3-2 i deres seneste to opgør mod AaB. OB plejer at nyde at møde AaB, med fem sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 2.45.

I de seneste 4 opgør i 3F Superliga imellem OB og AaB var begge hold på måltavlen. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem OB og AaB var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

OB mod AaB Spiltips

Emmanuel Sabbi har tre mål i seks 3F Superliga kampe for OB, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod AaB. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Allan Sousa, der har banket fire mål ind i 3F Superliga.

OB høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led en nederlag i denne serie. AaB sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for OB på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af AaBs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. OB præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens AaB landede et snit på 1.3 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen seks gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af OBs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.9 mål i disse kampe.