OB mod AaB – Optakt, Spilfiduser, Odds

3F Superliga kampen på Nature Energy Park på fredag er en duel imellem hjemmeholdet OB og gæsterne fra AaB.

OB er nummer 9 med 25 point og en målscore på 25-36, mens AaB ligger nummer 11 med 15 point og en målscore på 17-30.

OB fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende fredag. AaB bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

OB kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 19 mål. Det er 1.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

AaB vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score otte gange i deres seneste ti opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 16 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.6 pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

OB er noteret for seks sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

AaB har indtil videre præsteret tre sejre og seks uafgjorte samt 11 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for OB v AaB.

  • OB scorede i 21 af deres seneste 23 hjemmekampe
  • OB har ikke tabt deres seneste 7 hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • 8 af OB’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • OB har ikke vundet deres seneste 3 kampe
  • I 9 af de seneste 10 udekampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod AaB i de seneste 10 udekampe
  • 9 af AaB’s seneste 10 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod AaB i 14 af de seneste 15 kampe
  • AaB scorede i 14 af deres seneste 16 kampe

Form OB mod AaB

OB har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Randers FC, hvorefter de mod FC Nordsjælland tabte 4-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod F.C. København, der vandt 7-0. OB vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede otte og lukkede seks mål ind.

AaB har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod F.C. København gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 2-0 over Viborg FF, inden de senest spillede 0-0 mod FC Midtjylland. AaB kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv seks.

OB scorede syv mål og indkasserede selv 24 i deres foregående 11 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Dette førte til nul sejre og en point.

OB vs AaB – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for OB, når de skal i aktion mod AaB.

Bashkim Kadrii og Max Fenger er alle ude af truppen, som OB tager imod AaB med på Nature Energy Park.

I værste fald må AaB finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga. Lars Kramer og Lars Kramer har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste AaB-kamp på grund af karantæne.

Oliver Ross, Younes Bakiz, Jakob Ahlmann og Josip Posavec bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med AaB, når de drager til Nature Energy Park.

OB mod AaB – indbyrdes historik

Hverken OB eller AaB formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 3F Superliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Bookmakerne har OB som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.30, hvilket svarer til, at bookmakerne giver OB43% chance for at banke AaB. En pointdeling betaler 3.50 i gevinst på oddset, hvor imod AaB udbetaler 3.10 i gevinst på oddset for en sejr. AaB synes at have et godt øje til OB, som de har slået fem gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 3.10 på AaB til at vinde igen.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem OB og AaB fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

OB mod AaB Spiltips

Issam Jebali har været den bedste målskytte i 3F Superliga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. OB satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. AaB kigger til gengæld mod Younes Bakiz i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i 3F Superliga.

OB var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også to nederlag i denne serie. AaB sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led fem nederlag. OB præsterede to sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Nature Energy Park.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens OB har et gennemsnit på 1.1 mål i de opgør, har AaB et snit på 1.3 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af OBs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.5 mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.