OB mod AC Horsens – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når OB byder AC Horsens op til dans den kommende mandag på Nature Energy Park stadion.

OB er nummer 12 med 1 point og en målscore på 4-13, mens AC Horsens ligger nummer 5 med 8 point og en målscore på 5-4.

Det er ikke sådan, at OB ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 9 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 18 mål imod, et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

AC Horsens er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens AC Horsens præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for OB v AC Horsens.

  • OB har ikke vundet deres seneste 12 kampe
  • I 11 af de seneste 12 kampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod OB i 24 af de seneste 26 kampe
  • OB scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
  • OB scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe
  • AC Horsens har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste kampe
  • AC Horsens scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • AC Horsens har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • AC Horsens scorede i 9 af deres seneste 11 udekampe
  • AC Horsens har ikke vundet deres seneste 3 kampe

Form OB mod AC Horsens

OB har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-5 af FC Midtjylland, før AGF satte sig igennem med 1-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Brøndby IF, der satte sig igennem med 2-0.OB har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Nature Energy Park. De opnåede uafgjort 2 gange og tabte 3 af disse, hvori de scorede 5 og indkasserede 11 mål.

AC Horsens har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod AaB blev det 0-0, hvorefter Randers FC viste sig for stærke og sejrede 1-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 3-3 kamp mod FC Midtjylland.I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt AC Horsens to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 9 og scorede 6 mål.

OB vs AC Horsens – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for OB, når de skal i aktion mod AC Horsens.

Emmanuel Sabbi og Mihajlo Ivancevic er alle ude af truppen, som OB tager imod AC Horsens med på Nature Energy Park.

OB mod AC Horsens – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 4-0 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på mandag.OB har kikkerten rettet mod en sejr på mandag, da de nyder en god 6-3-1 historik mod AC Horsens i den seneste tid. Bookmakernes bedste odds på en hjemmesejr ligger i odds 2.25.

Hold godt øje med Mads Froekjaer-Jensen, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for OB. For gæsterne præsterede Lubambo Musonda 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

OB vandt beskedne 2 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 6 kampe. Gæsterne fra AC Horsens vandt 7 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 1 sluttede remis. De tabte desuden 2 af disse udekampe.OB scorede kun kampens første mål 2 gange i deres seneste 10 kampe på Nature Energy Park. AC Horsens scorede kampens første kasse i 7 af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 goals gav gevinst i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. OB præsterede 2 mål i gennemsnit, mens AC Horsens præsterede 0.6 mål i snit. Begge hold scorede 5 gange gange i disse dueller.Over 2.5 mål gav gevinst i 8 af OBs forudgående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.3 mål i løbet af denne serie.Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.