Pokalkæmpere tørner sammen i Odense

Der venter OB en svær kamp, når de tager imod topholdet AGF på søndag til en kamp i 3F Superliga på Nature Energy Park. OB ligger nummer 8 i stillingen med 19 point efter 15 kampe. 9 point foran efter 15 kampe finder man AGF på en placering som nummer 3.

AGF har indtil videre været en positiv overraskelse i denne sæson i 3F Superliga. En sejr mod rivalerne fra OB vil selvfølgelig kun styrke deres position yderligere.

OB fortsat skidt kørende.

Den nuværende stime af 11 point ud af 18 mulige for OB er ikke nok til for alvor at få safterne til at stige blandt tilhængerne. Deres seneste tre kampe med en 1-1 mod FC København, før de tabte 1-0 til Lyngby Boldklub for så senest at præstere en 2-0 sejr mod FC Nordsjælland .

OB har stærkt behov for en snarlig opadgående formkurve, hvis målet om en midterplacering i denne sæson skal holde stik.

OB kan risikere en afklapsning den kommende søndag, deres sølle 2 sejre og 2 nederlag i de seneste 6 kampe i denne sæson taget i betragtning.

AGF drømmer om mere.

AGF har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste ugers 3F Superliga. AGF smadrede AaB i en 3-0 sejr, hvorefter de spillede 0-0 mod Vejle BK, for senest at besejre Lyngby Boldklub 1-0.

De blev omtalt som medalje-kandidater før sæsonen, og det mål er bestemt stadig indenfor rækkevidde for AGF.

AGF har ude bare formået at tage 7 point ud af 12 mulige siden november på Nature Energy Park. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp på udebane.

OB vs AGF h2h

AGF havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-2 tilbage i september 2020 i 3F Superliga. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. AGF nyder generelt et vist overtag mod OB, som de har besejret 8 gange i deres 10 seneste møder i 3F Superliga.

 • OB har scoret i seneste 22 af 24 kampe;
 • I 5 of 7 seneste OB kampe var antal mål UNDER 3.5;
 • OB har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
 • Der er scoret imod OB i de seneste 6 af 8 kampe;
 • I 4 seneste OB kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
 • AGF er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
 • AGF har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
 • AGF har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
 • I 6 of 8 seneste AGF kampe var antal mål OVER 2.5;
 • I 2 of 4 seneste AGF kampe var antal mål UNDER 3.5;
 • AGF har ikke indkasseret mål i de seneste 3 kampe i træk.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: OB giver 3.10 for en sejr, uafgjort betaler 3.40 retur, mens AGF giver 2.15 på oddset.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 1.85 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 54% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 1.85 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics