OB mod AGF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når OB byder AGF op til dans den kommende søndag på Nature Energy Park stadion.

OB er nummer 12 i tabellen med 1 point efter 3 kampe, mens AGF rangerer som nummer 6 med 4 point efter 3 kampe.

OB kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 1 gang.

Hvad målscoring angår, er AGF ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gang i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for OB v AGF.

  • OB har ikke vundet deres seneste 11 kampe
  • I 10 af de seneste 11 kampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod OB i 23 af de seneste 25 kampe
  • OB scorede i 21 af deres seneste 23 kampe
  • OB scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
  • Der er scoret imod AGF i de seneste 14 udekampe
  • AGF har ikke vundet 18 af 20 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod AGF i 22 af de seneste 24 kampe
  • AGF har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste udekampe
  • AGF tabte 6 af 7 af deres seneste udekampe

Form OB mod AGF

Bare ét point forhindrer OB i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 0-2 af FC Nordsjælland, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Randers FC. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod FC Midtjylland, som satte sig igennem med 1-5.OB opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag, mens de scorede 6 og lukkede 10 mål ind.

AGF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Brøndby IF gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 3-1 over Viborg FF, inden de senest spillede 0-0 mod Randers FC.De holdt nedrykningspladserne på afstand, og AGF går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen.AGF formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i 3F Superliga. De opnåede 1 uafgjorte og tabte 5, hvori de indkasserede 8 og scorede 3 mål.

OB vs AGF – Seneste nyt

OB kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod AGF.

Issam Jebali, Emmanuel Sabbi, Max Fenger og Mihajlo Ivancevic er alle ude af truppen, som OB tager imod AGF med på Nature Energy Park.

AGF ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på søndag møder OB.

Det er navne som Alexander Munksgaard, Sebastian Hausner og Benjamin Hvidt, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Nature Energy Park.

OB mod AGF – indbyrdes historik

AGF vandt 4 af deres foregående 10 kampe, mens OB vandt 3 sejre i 10 opgør. AGF kan spilles til odds 2.71 hos spilselskaberne.

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Mads Froekjaer-Jensen, der viser god form for OB. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i 3F Superliga. Dén total øger han gerne mod AGF.

Gæsterne krydser fingre for Patrick Mortensen til at score igen efter 2 3F Superliga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

OB vandt beskedne 3 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 5 kampe. Gæsterne fra AGF vandt 1 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 2 sluttede remis. De tabte desuden 7 af disse udekampe.OB sætter næsen op efter at komme på tavlen på søndag, da AGF var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til 2 clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Over 2.5 goals gav gevinst i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. OB præsterede 1.1 mål i gennemsnit, mens AGF præsterede 1.3 mål i snit. Begge hold scorede 6 gange gange i disse dueller.Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af OBs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime.Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.