OB mod AGF – Optakt, Spilfiduser, Odds

OB agerer værter på Nature Energy Park for gæsterne fra AGF til et opgør i 3F Superliga på søndag.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er tre point og tre pladser.

Der er blevet scoret flittigt i OBs seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 6 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på søndag.

OB har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 15 mål. Det er lig med 1.5 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent to gange.

AGF rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige to mål pr. kamp, 20 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 14 gange, eller 1.4 gange pr. kamp, hvor de præsterede fire clean sheets.

OB lykkedes med at komme på måltavlen hver gang i deres seneste 14 kampe.

AGF bragte sig på måltavlen i deres seneste 10 kampe i træk.

Vores tip

  • I de seneste 10 OB kampe, har summen af mål været over 2.5
  • OB scorede i 31 af deres seneste 33 hjemmekampe
  • OB scorede i deres seneste 17 kampe
  • I 8 af de seneste 9 kampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • OB har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste hjemmekampe
  • 11 af AGF’s seneste 13 udekampe havde under 3.5 mål
  • AGF scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • 8 af AGF’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • 4 af AGF’s seneste 5 udekampe havde under 2.5 mål
  • AGF har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste udekampe

Form OB mod AGF

OB har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 1-2 sejr over Brøndby IF. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-2 til Viborg FF, siden 2-1 mod F.C. København. OB har kikkerten rettet mod en placering i top seks i denne sæson i 3F Superliga, og de har kvaliteterne til som minimum at slutte i den øvre tredjedel. OB vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede ti og lukkede otte mål ind.

AGF er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-0 og 0-2 over Club Bruges samt Hvidovre IF. Serien blev dog bremset mod Silkeborg IF i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. Det er nok for meget at forlange en titel af AGF, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson. AGF præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i 3F Superliga, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede ti mål i kassen, mens de indkasserede seks.

OB vs AGF – Seneste nyt

OB skulle bare have én spiller siddende, når de møder AGF på Nature Energy Park.

Bashkim Kadrii sidder over for OB i deres kommende opgave på grund af en skade.

OB mod AGF – indbyrdes historik

Med sejre på 1-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod OB ser AGF uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. AGF synes at have et godt øje til OB, som de har slået fem gange i deres seneste ti kampe.

Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem OB og AGF.

OB mod AGF Spiltips

Bashkim Kadrii har været den bedste målskytte i 3F Superliga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. OB satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. AGF kigger til gengæld mod Patrick Mortensen i håb om, at han kan udvide totalen på tre mål i hans seneste kampe i 3F Superliga.

OB var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også to nederlag i denne serie. AGF sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. Målene flyder rimeligt frit for OB på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i tre af AGFs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. OB præsterede et gennemsnit på 0.9 mål, mens AGF landede et snit på 1.3 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Over 2.5 mål gav gevinst i ti af OBs forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 2.1 mål i løbet af denne serie. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som AGF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.