OB mod Brøndby IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

OB agerer værter på Nature Energy Park for gæsterne fra Brøndby IF til et opgør i 3F Superliga på søndag.

OB er nummer 4 med 22 point og en målscore på 19-21, mens Brøndby IF ligger nummer 9 med 20 point og en målscore på 22-25.

Der er blevet scoret flittigt i Brøndby IFs seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 6 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie den kommende søndag.

OB kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 8 mål. Det er 0.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Brøndby IF har stået for 1.7 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 16 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 2 gange.

OB er noteret for 6 sejre, og har desuden spillet 4 uafgjorte, ligesom det er blevet til 5 nederlag i 3F Superliga i denne sæson. OB tabte ingen af deres foregående 7 kampe.

Brøndby IF kigger på 5 sejre, samt 5 uafgjorte såvel som 5 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for OB v Brøndby IF.

  • OB scorede i 23 af deres seneste 25 hjemmekampe
  • OB scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • OB har ikke tabt deres seneste 8 kampe
  • Der er scoret imod OB i 12 af de seneste 14 hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Brøndby IF i 15 af de seneste 17 udekampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe Brøndby IF har spillet, har begge hold scoret
  • Brøndby IF har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • Brøndby IF har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Brøndby IF i 9 af de seneste 11 kampe

Form OB mod Brøndby IF

OB ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Viborg FF. Herefter var de oppe imod Lyngby Boldklub i en kamp, der sluttede 3-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod FC Midtjylland, som blev nedlagt med 1-2. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og OB går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. OB vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 1 uafgjorte og 2 nederlag. De scorede 9mål, men lukkede også 7 ind.

Brøndby IF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 4-0 mod Aarhus Fremad, hvorefter de opnåede 2-2 mod AGF. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 3-2 i opgøret mod AaB. Målet var en plads på podiet samt kvalifikation til europæisk fodbold for Brøndby IF i denne sæson, og begge mål er stadig opnåelige. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Brøndby IF to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 10 og scorede 9 mål.

OB har opnået 9 point fra deres seneste 7 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt 2 kampe med en score på 8 mål for og 9 imod. Brøndby IF vandt 2 sejre i deres foregående 8 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 10 mål og lukkede 14 ind. Dette indbragte dem 9 point.

OB vs Brøndby IF – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for OB, når de skal i aktion mod Brøndby IF.

Bashkim Kadrii og Max Fenger er blandt de 2 spillere, som mangler for OB den kommende søndag.

Brøndby IF har en næsten fuld trup til rådighed på søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Blandt de fraværende spillere i Brøndby IF-truppen, er Daniel Wass i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Kevin Mensah rejser ikke med Brøndby IF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

OB mod Brøndby IF – indbyrdes historik

Brøndby IF har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 13 indbyrdes opgør mod OB. Med sejre på 2-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod OB ser Brøndby IF uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. OB går til kampen mod Brøndby IF med en 1-2-7 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 10%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Brøndby IF scorede i deres seneste 9 opgør mod OB i 3F Superliga. I de seneste 10 indbyrdes opgør mellem OB og Brøndby IF fandt begge vej til netmaskerne 5 gange.

OB mod Brøndby IF Spiltips

Issam Jebali har været den bedste målskytte i 3F Superliga for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. OB satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Brøndby IF kigger til gengæld mod Ohi Anthony Omoijuanfo i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i 3F Superliga.

OB høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 5 nederlag i denne serie. Brøndby IF sikrede sig 2 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 5 nederlag. Målene flyder rimeligt frit for OB på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i 8 af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i 7 af Brøndby IFs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. OB præsterede et gennemsnit på 1 mål, mens Brøndby IF snittede 2.1 mål i disse. Begge hold scorede 5 gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af OBs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.8 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Brøndby IF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.