Brøndby skal konsolidere førstepladsen i Odense

OB byder velkommen til Brøndby IF i 3F Superliga den kommende søndag på Nature Energy Park. OB er placeret som nummer 6 i stillingen med 25 point for 20 kampe. Brøndby IF ligger til gengæld 16 point foran som nummer 1.

Der er behov for en sejr af OB, hvis de skal forkorte afstanden i tabellen op til førerholdet Brøndby IF den kommende søndag.

OB drømmer om at stoppe ringe stime.

OB ankommer til kampen den kommende søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. I deres seneste tre kampe delte OB point i en 1-1 uafgjort kamp mod SønderjyskE, før de led et 2-0 nederlag mod Vejle BK for så senest at lide et 3-0 nederlag mod FC Midtjylland i pokalturneringen.

Evnerne rækker næppe til medaljer, men ser omvendt også alt for gode til en bundstrid, og deres nuværende midterplacering bekræfter forventningerne til OB.

Med 2 sejre og 2 nederlag i de seneste 6 kampe hjemme kan præstationerne fra OB vel bedst beskrives som godkendte uden at være blændende. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende hjemmekamp.

Brøndby IF inde i god stime.

Brøndby IF vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres seneste tre kampe gik Brøndby IF ned 1-0 i en kamp mod FC Midtjylland, før de spillede 0-0 mod Randers FC for så senest at præstere en 2-1 sejr mod FC København.

Brøndby IF åbnede sæsonen som top tre kandidat, og i nuværende form vil medaljer være minimum af, hvad de kan opnå.

Brøndby IF har på udebane taget 3 sejre i de seneste 5 kampe siden december. De vil uden tvivl være stærkt opsatte på, at lægge endnu flere point til totalen den kommende søndag.

OB vs Brøndby IF h2h

Head-2-Head

Brøndby IF vandt 3-1 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Brøndby Stadion i november 2020 i 3F Superliga. Deres seneste indbyrdes kampe har haft en tendens til at lægge sig til den målfattige side med under 2.5 mål i 6 af de foregående 10 opgør. Sejr til Brøndby IF var oftest det mest profitable spil på oddset mod OB, idet førstnævnte kan fremvise en 5-3-2 historik.

  • I 8 of 10 seneste OB kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Broendby IF har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Broendby IF kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Broendby IF har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.