OB mod Brøndby IF i 3F Superliga runde 6 – optakt, odds og spilfiduser

OB tager den kommende lørdag imod Brøndby IF i 3F Superliga på Nature Energy Park. OB er placeret som nummer 7 i tabellen med 5 point efter 5 kampe. Brøndby IF ligger på en placering som nummer 10 i stillingen med 3 point ovenpå deres 5 opgør. Både OB og Brøndby IF har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i 3F Superliga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Vores tip

Facts og finurligheder for OB vs Brøndby IF.

  • OB ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • OB har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • OB har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 3 of 5 seneste OB kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Brøndby IF ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Brøndby IF ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Brøndby IF kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Brøndby IF har scoret i de seneste 7 udebane kampe i træk.

Form OB vs Brøndby IF

OB håber på frisk start.

OB er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. OB har i deres forgange tre kampe noteret sig et 2-0 nederlag mod F.C. København, et 3-1 nederlag mod FC Nordsjælland og senest en 1-1 uafgjort mod Silkeborg IF.

Brøndby IF håber også på frisk start.

Brøndby IF har fået en elendig start på deres titelforsvar og ligner en groggy bokser. Brøndby IF har i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-2 uafgjort mod Vejle Boldklub, et 4-2 nederlag mod F.C. København og senest et 1-0 nederlag mod FC Nordsjælland.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan hjemmebanefordelen være den afgørende faktor. En hjemmesejr af OB til 2.85 på oddset virker som det bedste bud på den kommende lørdag.

OB v Brøndby IF Indbyrdes historik

Brøndby IF uddelte heftige smæk i deres seneste opgør mod OB i 3F Superliga. De smadrede nemlig deres kommende modstander med overlegne cifre på 3-0 og 3-1. OB vandt 10%, mens Brøndby IF vandt 60% af deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Det efterlader et facit, der siger 1-3-6 i det samlede regnskab. I 5 af de seneste 10 opgør mellem OB og Brøndby IF var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 3F Superliga

Formstærk måltyv

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Jørgen Skjelvik. Han er topscorer for OB med 1 mål for sæsonen og præsterede desuden 1 i de seneste seks kampe. 

Brøndby IF krydser til gengæld fingre for, at Kevin Mensah kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 1 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 1 i de seneste seks.