OB mod F.C. København i 3F Superliga runde 3 – optakt, odds og spilfiduser

OB byder velkommen til F.C. København i 3F Superliga den kommende søndag på Nature Energy Park. 

Fire point i posen for de første to runder er en godkendt start for OB, der har sigtekornet rettet mod ny sejr. I en optimal sæson kan OB måske overraske og tage medaljer, men top 6 virker i første omgang som den realistiske målsætning. 

F.C. København har stadig ikke tabt i den nye sæson, men de håber på, at runde 3 kan indbringe sæsonens første sejr. F.C. København har sigtekornet rettet mod titlen i 3F Superliga, og sølvmedaljer vil sandsynligvis blive anset for en skuffelse.

Vores tip

 

  • OB er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • OB har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • OB er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • OB har scoret i seneste 11 af 13 kampe.
  • F.C. København ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • F.C. København har scoret i seneste 24 af 26 kampe;
  • I 17 of 19 seneste F.C. København kampe var antal mål OVER 2.5;
  • F.C. København har scoret i de seneste 12 udebane kampe i træk.

Form OB vs F.C. København

OB vanskelige at nedbryde.

OB går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har OB i deres forgange tre kampe noteret sig en 4-0 sejr mod AC Horsens, en 2-1 sejr mod FC Midtjylland og senest en 1-1 uafgjort mod Randers FC.

F.C. København fortsat skidt kørende.

F.C. København går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har F.C. København i deres forgange tre kampe noteret sig et 2-1 nederlag mod Randers FC, en 2-2 uafgjort mod AaB og senest en kedelig 0-0 kamp med Silkeborg IF.

OB v F.C. København Indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i 3F Superliga mellem OB og F.C. København fandt sted i september 2020. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. OB møder F.C. København med en historik imellem klubberne, der siger 2-1-7 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem OB og F.C. København. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Flere mål i vente

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Jørgen Skjelvik. Han er topscorer for OB med 1 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe.

F.C. København krydser til gengæld fingre for, at Kamil Wilczek kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 1 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 4 i de seneste seks.