OB mod F.C. København – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når F.C. København kommer til Nature Energy Park til et opgør i 3F Superliga den kommende søndag, håber OB at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

F.C. København er på udkig efter at overtage førstepladsen i 3F Superliga, efter at have samlet 42 point sammen på deres første 21 kampe. OB er 24 point efter i stillingen med 21 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 7 i stillingen.

Jagten på top seks for OB kan blive til virkelighed, hvis de besejrer F.C. København på den kommende søndag, hvilket lover en spændende kamp.

Når det kommer til mål, er OB ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

F.C. København ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.1 mål pr. kamp, svarende til 21 mål i alt. I egen ende lukkede de ni mål ind, eller 0.9 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent fem gange.

OB er noteret for seks sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

F.C. København har indtil videre præsteret 13 sejre og tre uafgjorte samt fem nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • I de seneste 12 OB hjemmekampe , har summen af mål været under 3.5
  • OB har ikke vundet deres seneste 10 hjemmekampe i 3F Superliga
  • Der er scoret imod OB i de seneste 13 hjemmekampe i 3F Superliga
  • 16 af OB’s seneste 18 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • I de seneste 8 OB kampe , har summen af mål været over 2.5
  • F.C. København scorede i 12 af deres seneste 13 udekampe i 3F Superliga
  • F.C. København har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste udekampe i 3F Superliga
  • 9 af F.C. København’s seneste 11 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod F.C. København i 11 af de seneste 13 udekampe i 3F Superliga
  • F.C. København scorede i 10 af deres seneste 12 kampe

Form OB mod F.C. København

OB har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-3 mod Brøndby IF, hvorefter de opnåede 1-1 mod AGF. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 0-1 i opgøret mod Vejle Boldklub. OB præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Nature Energy Park. De spillede uafgjort en gange og led fem nederlag, mens de indkasserede 13 og scorede tre mål.

F.C. København har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-0 af FC Midtjylland. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 3-1 til Manchester City, for så at svare igen med en 4-0 sejr over Lyngby Boldklub. F.C. København vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 12 mål, mens de samtidig indkasserede ni mål.

OB scorede elendige otte mål på eget græs indtil videre i denne sæson, og ingen andre har scoret så få mål på hjemmebane i 3F Superliga. De indkasserede samtidig 20 kasser. Som en kontrast hertil er F.C. København det mest scorende udehold med 21 mål indtil videre, samtidig med at de indkasserede 14.

OB vandt to kampe, scorede ni mål og indkasserede 16 i deres foregående 11 kampe mod hold fra den bedste halvdel af 3F Superliga tabellen. Dette indbragte dem i alt ti point. F.C. København vandt ti af deres seneste ti opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i 3F Superliga. De scorede 30 og indkasserede selv ni mål, hvilket samlet indbragte 30 point.

OB vs F.C. København – Seneste nyt

OB kan have op til tre fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod F.C. København.

Max Ejdum, Hans Christian Bernat og Martin Hansen er blandt de tre spillere, som mangler for OB på søndag.

I værste fald må F.C. København finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga. Elias Achouri og Kevin Diks er ikke tilgængelige for F.C. København på søndag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Det er navne som Emil Højlund, Nicolai Boilesen, Theo Sander og Davit Khocholava, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Nature Energy Park.

OB mod F.C. København – indbyrdes historik

Med sejre på 2-1 og 7-0 i deres seneste to opgør mod OB ser F.C. København uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. OB går til kampen mod F.C. København med en 2-1-7 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 20%.

F.C. København scorede i deres seneste 15 opgør mod OB i 3F Superliga. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem OB og F.C. København.

OB mod F.C. København Spiltips

Med tre mål i de seneste seks kampe har Bashkim Kadrii været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af F.C. København. Hos gæsterne går Mohamed Elyounoussi efter at føje yderligere til hans samling af tre mål i hans seneste kampe.

OB vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte seks kampe. Gæsterne fra F.C. København vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. OB holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens F.C. København præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. OB presterte en mål i gjennomsnitt, mens F.C. København presterte 2.6 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af OBs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.6 mål i gennemsnit. Der blev scoret over 2.5 kasser i otte af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 2.5 mål.