Midtjylland jagter jul på førstepladsen

Den sidste kamp i Superligaens runde 12 er et opgør på Nature Energy Park, hvor hjemmeholdet OB tager imod FC Midtjylland. Sidstnævnte er færdige med deres europæiske opgaver for denne sæson og kan fokusere på, at lande 1.73 på oddset til dem, som gerne vil spille udesejren. OB giver til til gengæld 4.60 på oddset for en hjemmesejr.

OB står med to nederlag i deres seneste 12 hjemmekampe i Superligaen, og det var pudsigt nok mod en nedrykker i sidste sæson, Silkeborg, og en oprykker i denne sæson i form af Vejle. Og hvad kan vi så læse ud af det? At de har det bedst, når de ikke er for store favoritter? Dét er de i hvert fald ikke i kampen mod FC Midtjylland.

Hvis vi stirrer os blind på papiret, vil vi konstatere, at FC Midtjylland kun har én sejr i fem kampe. Tre af disse var dog i Champions League, i to af disse spillede de uafgjort, og de kan dårligt undgå at have høstet en masse selvtillid af den flotte fight mod Liverpool onsdag aften.

FC Midtjylland har for en gangs skyld haft hele fem dage fri til at restituere, og oven på et ekstremt hårdt efterår kan det dårligt have gjort dem andet end godt. De har trods strabadserne i Champions League klaret sig godt nok i ligaen til, at de tager førstepladsen igen med en sejr mandag aften. Dén tager de.

Flere interessante tips