OB mod FC Midtjylland i 3F Superliga runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

OB tager på søndag imod FC Midtjylland i 3F Superliga på Nature Energy Park.

Som nummer 9 har OB formået at skrabe 19 point sammen for 18 kampe. Med 35 point har FC Midtjylland for 18 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 2 i 3F Superliga.

FC Midtjylland er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i 3F Superliga, når de skal op imod OB på søndag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Det er ikke sådan, at OB ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 14 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.4 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 13 mål imod, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

FC Midtjylland har stået for 1.6 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 13 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for OB v FC Midtjylland.

  • OB scorede i 9 af deres seneste 11 hjemmekampe
  • OB har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i 9 af de seneste 11 kampe
  • FC Midtjylland har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • OB har scoret imod i 31 af de senest 33 kampe mod FC Midtjylland
  • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe OB har spillet mod FC Midtjylland har begge hold scoret
  • I 10 ud af 12 seneste OB hjemmekampe mod FC Midtjylland var antallet af mål under 3.5
  • OB har scorede i de seneste 6 kampe i træk de har spillet mod FC Midtjylland
  • OB har har ikke vundet i 6 af 7 seneste hjemmekampe mod FC Midtjylland

Form OB mod FC Midtjylland

OB fastlåst i elendig stime.

OB har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-0 sejr over Randers FC. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-1 til Randers FC, siden 2-0 mod F.C. København.

FC Midtjylland drømmer om at stoppe ringe stime.

FC Midtjylland har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod PAOK satte de sig igennem med 1-0, før AaB viste sig for stærke og sejrede 0-2. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da FC Midtjylland gik ned 2-1 mod PAOK.

OB v FC Midtjylland Indbyrdes historik

OB havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i juli 2021 i 3F Superliga. OB møder FC Midtjylland med en historik imellem klubberne, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 10 kampe mellem OB og FC Midtjylland kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 7 af disse 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan OB og FC Midtjylland hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 19. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Nature Energy Park i vente.

Flere mål i vente

Hold øje med Mads Frøkjær-Jensen når du søger en målmager, eftersom han virker velspillende. Han har været på pletten 1 gang i seks kampe for OB, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Junior Brumado har stået det rette sted en gange i seks kampe for FC Midtjylland, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.