OB mod FC Midtjylland – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Midtjylland gæster Nature Energy Park den kommende fredag til et 3F Superliga opgør mod hjemmeholdet OB.

OB er nummer 3 i kvalifikationsspillet med 28 point og en målscore på 27-38, mens FC Midtjylland ligger nummer 2 med 28 point og en målscore på 32-29.

OB kommer til deres næste 3F Superliga kamp med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 19 mål. Det er 1.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

FC Midtjylland er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens FC Midtjylland præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

OB har vundet syv sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden otte kampe i denne sæson i 3F Superliga.

FC Midtjylland kigger på seks sejre, samt ti uafgjorte såvel som seks nederlag i 3F Superliga. FC Midtjylland er på en seriøs stime i øjeblikket af hele 15 udekampe uden nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for OB v FC Midtjylland.

  • OB scorede i 22 af deres seneste 24 hjemmekampe
  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • OB har ikke tabt deres seneste 8 hjemmekampe
  • 9 af OB’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod OB i 7 af de seneste 9 hjemmekampe
  • FC Midtjylland har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • FC Midtjylland har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste udekampe
  • FC Midtjylland uafgjort 5 af 6 af deres seneste udekampe
  • FC Midtjylland har ikke vundet deres seneste 5 kampe
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i 6 af de seneste 8 kampe

Form OB mod FC Midtjylland

OB har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod F.C. København tabte de 7-0, hvorefter de vandt 2-1 over AaB. De var tilbage i rendestenen med et 1-0 nederlag mod AGF. OB vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til tre uafgjorte og nul nederlag. De scorede nimål, men lukkede også fem ind.

FC Midtjylland har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod AaB blev det 0-0, hvorefter Lyngby Boldklub viste sig for stærke og sejrede 1-3. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 3-3 kamp mod Silkeborg IF. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt FC Midtjylland to sejre, mens de spillede fire uafgjort. De led nul nederlag, mens de indkasserede fire og scorede ni mål.

OB opnåede fire point fra deres foregående seks kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med fem mål scoret og 16 indkasseret. FC Midtjylland vandt fire sejre i deres foregående 12 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 13 mål og lukkede otte ind. Dette indbragte dem 18 point.

OB vs FC Midtjylland – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for OB, når de skal i aktion mod FC Midtjylland.

Bashkim Kadrii og Max Fenger er alle ude af truppen, som OB tager imod FC Midtjylland med på Nature Energy Park.

FC Midtjylland ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende fredag møder OB.

Det er navne som Kristoffer Olsson, Henrik Dalsgaard og Junior Brumado, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Nature Energy Park.

OB mod FC Midtjylland – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb OB med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på fredag. OB går til kampen mod FC Midtjylland med en 4-2-4 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

FC Midtjylland scorede i deres seneste 7 opgør mod OB i 3F Superliga. Begge hold scorede i otte af de seneste ti kampe mellem OB og FC Midtjylland.

OB mod FC Midtjylland Spiltips

Med bare ét mål i 3F Superliga på det seneste er Bashkim Kadrii ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. FC Midtjylland sætter deres lid til, at Gustav Isaksen kan vise tænder igen efter fem mål i de seneste seks kampe i 3F Superliga.

OB høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag i denne serie. FC Midtjylland sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort seks gange samt to nederlag. OB har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Nature Energy Park, da de kun noterede sig to sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. OB presterte 1.4 mål i gjennomsnitt, mens FC Midtjylland presterte 1.8 mål i snitt. Begge lag skåret otte gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af OBs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.