OB mod FC Midtjylland – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når FC Midtjylland ankommer til Nature Energy Park på mandag for at udfordre OB i 3F Superliga, håber sidstnævnte at udnytte hjemmebanepublikummet til deres fordel.

OB er nummer 10 i tabellen med 11 point efter 11 kampe, mens FC Midtjylland rangerer som nummer 5 med 18 point efter 11 kampe.

OB kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gang.

FC Midtjylland er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens FC Midtjylland præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

OB er noteret for tre sejre, og har desuden spillet to uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

FC Midtjylland har indtil videre præsteret fem sejre og tre uafgjorte samt tre nederlag i 3F Superliga. FC Midtjylland tabte ingen af deres seneste 5 kampe.

Vores tip

  • OB scorede i 25 af deres seneste 26 kampe
  • OB scorede i 23 af deres seneste 25 hjemmekampe
  • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • 8 af OB’s seneste 9 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 10 af OB’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • FC Midtjylland scorede i 16 af deres seneste 18 udekampe
  • FC Midtjylland har i vandt 3 af de seneste 4 ude kampe ikke indkasseret et mål
  • FC Midtjylland har ikke tabt deres seneste 7 kampe
  • FC Midtjylland scorede i deres seneste 8 kampe
  • FC Midtjylland har ikke tabt deres seneste 4 udekampe

Form OB mod FC Midtjylland

OB har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Hobro IK med 0-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-2 mod Lyngby Boldklub. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-1 over FC Nordsjælland. OB præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Nature Energy Park. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede seks mål.

FC Midtjylland er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-2 og 0-2 over Naestved samt F.C. København. Serien blev dog bremset mod Randers FC i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. FC Midtjylland vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede otte mål, mens de samtidig indkasserede ti mål.

OB opnåede to sejre og seks point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede seks gange i disse kampe, men lukkede også selv ti ind. FC Midtjylland noterede sig 12 point efter tre sejre i deres seneste seks kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede ti mål, men indkasserede også syv selv.

OB vs FC Midtjylland – Seneste nyt

OB kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende mandag skal i kamp mod FC Midtjylland.

Nicholas Mickelson, Tobias Slotsager, Markus Gustav Jensen, Max Ejdum og Leeroy Owusu er alle ude af truppen, som OB tager imod FC Midtjylland med på Nature Energy Park.

FC Midtjylland ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende mandag møder OB.

Marrony, Emiliano Martinez, Sverrir Ingi Ingason og Joel Andersson bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med FC Midtjylland, når de drager til Nature Energy Park.

OB mod FC Midtjylland – indbyrdes historik

FC Midtjylland vandt 2-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på mandag. FC Midtjylland synes at have et godt øje til OB, som de har slået seks gange i deres seneste ti kampe.

OB scorede mindst én gang i de seneste 12 indbyrdes opgør mod FC Midtjylland i 3F Superliga. Begge hold scorede i ti af de seneste ti kampe mellem OB og FC Midtjylland.

OB mod FC Midtjylland Spiltips

OB vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra FC Midtjylland vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. OB vandt kun beskedne tre sejre i deres seneste 10 kampe, mens FC Midtjylland præsterede fire sejre af 10 mulige.

Der var over 3.5 mål i ni kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. OB opererer med et snit på 1.4 mål i disse dueller, mens FC Midtjylland ligger på 2.4 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen ti gange undervejs. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af OBs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.7 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.8 mål i disse kampe.