OB og FC Nordsjælland skal skyde sig ud af krisen

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når OB og FC Nordsjælland tørner ind i hinanden på søndag til et opgør i 3F Superliga. OB indtager en plads som nummer 9 i tabellen med 16 point efter 16 kampe. På de 16 runder FC Nordsjælland har afviklet, har de indsamlet 16 point og ligger nummer 10 i stillingen. 

Både OB og FC Nordsjælland har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i 3F Superliga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen. 

OB har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange. 

Hvad målscoring angår, er FC Nordsjælland ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 25 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for OB v FC Nordsjælland.

  • OB ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • OB ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • OB har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe;
  • OB har scoret i seneste 11 af 13 kampe.
  • FC Nordsjælland ikke vundet i de seneste 10 kampe i træk;
  • FC Nordsjælland ikke vundet i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • FC Nordsjælland har tabt i seneste 5 af 6 udebane kampe;
  • FC Nordsjælland har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe.

Form OB mod FC Nordsjælland

OB drømmer om at stoppe ringe stime.

OB ankommer til kampen på søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. OB har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod AGF, hvorefter de mod Brøndby IF tabte 2-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Viborg FF, der vandt 3-2.

FC Nordsjælland drømmer om at stoppe ringe stime.

OB går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for FC Nordsjælland, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 0-2 mod AaB, hvorefter de opnåede et point efter 2-2 mod Viborg FF. Senest satte de et point mere på tavlen efter 1-1 mod Silkeborg IF.

OB v FC Nordsjælland Indbyrdes historik

OB trak det korteste strå, da FC Nordsjælland vandt en 3-1 sejr i deres seneste møde i 3F Superliga. Resultatet var revanche for den 2-0 sejr OB noterede sig i den forrige kamp. Bookmakerne har OB som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.75, hvilket svarer til, at bookmakerne giver OB 57% chance for at banke FC Nordsjælland. En pointdeling betaler 4.00 i gevinst på oddset, hvor imod FC Nordsjælland udbetaler 4.00 i gevinst på oddset for en sejr. OB går ind til opgøret med en historik mod FC Nordsjælland, der siger 3-4-3 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I 6 af de seneste 10 opgør mellem OB og FC Nordsjælland var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 3F Superliga

Topscorer i form

Hold øje med Mads Froekjaer-Jensen når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for OB, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Simon Adingra har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for FC Nordsjælland, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.