OB mod FC Nordsjælland i 3F Superliga runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

En placering i top fire er på spil for begge parter, når OB får besøg af FC Nordsjælland på Nature Energy Park. Der er med andre ord vigtige point på højkant i deres 3F Superliga duel den kommende søndag.

OB indtager en plads som nummer 3 i tabellen med 21 point efter 22 kampe. På de 22 runder FC Nordsjælland har afviklet, har de indsamlet 21 point og ligger nummer 4 i stillingen.

Motivationen bør være på plads hos OB, som kan overhale FC Nordsjælland i stillingen på søndag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Nature Energy Park.

Det er ikke sådan, at OB ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 12 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.2 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 17 mål imod, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er FC Nordsjælland ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 7 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for OB v FC Nordsjælland.

 • OB har ikke vundet deres seneste 8 kampe
 • OB scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe
 • Der er scoret imod OB i 9 af de seneste 10 kampe
 • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe OB har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod FC Nordsjælland i 22 af de seneste 24 kampe
 • FC Nordsjælland tabte 6 af 8 af deres seneste udekampe
 • FC Nordsjælland har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste kampe
 • FC Nordsjælland har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • OB har scorede i 18 af de senest 20 kampe mod FC Nordsjælland
 • OB har har ikke tabt i 10 af 12 seneste hjemmekampe mod FC Nordsjælland
 • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe OB har spillet mod FC Nordsjælland har begge hold scoret
 • OB har scoret imod i 7 af de senest 9 kampe mod FC Nordsjælland
 • I de seneste 26 OB hjemmekampe mod FC Nordsjælland var summen af mål under 4.5

Form OB mod FC Nordsjælland

OB i ekspresfart mod bunden.

OB har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod SønderjyskE, hvorefter de mod AaB tabte 3-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Vejle Boldklub, der vandt 2-0.

FC Nordsjælland drømmer om at stoppe ringe stime.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for FC Nordsjælland i øjeblikket. Mod AGF satte de sig igennem i en 2-3 sejr, før de spillede 1-1 mod SønderjyskE. I sidste runde gik de dog ned med 1-0 mod F.C. København.

OB v FC Nordsjælland Indbyrdes historik

OB havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i November 2021 i 3F Superliga. OB møder FC Nordsjælland med en historik imellem klubberne, der siger 4-4-2 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I 5 af de seneste 10 opgør mellem OB og FC Nordsjælland var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 23 fortæller os, hvor OB og FC Nordsjælland ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Nature Energy Park.

OB mod FC Nordsjælland – Formstærke spillere

Issam Jebali har været stærk for OB i den senere tid med 3 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. FC Nordsjælland håber, at Oliver Villadsen kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.