OB mod FC Nordsjælland – Optakt, Spilfiduser, Odds

OB tager imod FC Nordsjælland på Nature Energy Park i runde 17 den kommende søndag i 3F Superliga.

OB er nummer 9 i tabellen med 16 point efter 16 kampe, mens FC Nordsjælland rangerer som nummer 5 med 26 point efter 16 kampe.

Det er ikke sådan, at OB ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 15 mål imod, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

FC Nordsjælland vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score syv gange i deres seneste ti opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede otte mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.8 pr. kamp. De holdt målet rent fem gange i denne stime.

OB er noteret for fire sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

FC Nordsjælland har indtil videre præsteret syv sejre og fem uafgjorte samt fire nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • OB var i tabte de seneste 5 hjemme kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • 9 af OB’s seneste 11 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • OB scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • Der er scoret imod OB i 14 af de seneste 16 hjemmekampe
  • OB har ikke vundet deres seneste 8 hjemmekampe
  • 8 af FC Nordsjælland’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • 7 af FC Nordsjælland’s seneste 9 kampe havde under 2.5 mål
  • 5 af FC Nordsjælland’s seneste 6 udekampe havde under 3.5 mål
  • FC Nordsjælland scorede i 8 af deres seneste 10 udekampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe

Form OB mod FC Nordsjælland

OB har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Lyngby Boldklub sluttede 2-2, hvorpå et 0-2 nederlag mod Hvidovre IF fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Randers FC blev nedlagt med 0-1. OB er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjorte af sig samt fem nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv fire.

FC Nordsjælland har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-0 mod FC Midtjylland, hvorefter de opnåede 0-0 mod AGF. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 6-1 i opgøret mod Fenerbahce. FC Nordsjælland kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede syv mål og scorede selv fire.

OB opnåede to sejre og otte point i de seneste otte kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede syv gange i disse kampe, men lukkede også selv 11 ind. FC Nordsjælland vandt fire af deres seneste otte opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i 3F Superliga. De scorede 13 og indkasserede selv tre mål, hvilket samlet indbragte 15 point.

OB vs FC Nordsjælland – Seneste nyt

OB skulle bare have én spiller siddende, når de møder FC Nordsjælland på Nature Energy Park.

OB må stille op uden Max Ejdum på søndag mod FC Nordsjælland, da han døjer med en skade.

FC Nordsjælland ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på søndag møder OB.

Andreas Hansen, Mads Kristian Hansen og Oliver Antman bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med FC Nordsjælland, når de drager til Nature Energy Park.

OB mod FC Nordsjælland – indbyrdes historik

OB vandt 0-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på søndag. OB har været en smule mere succesfuld i end FC Nordsjælland i deres seneste dueller. Med en 5-2-3 fordel før deres kommende møde, glæder OB sig ganske givet til et gensyn.

Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem OB og FC Nordsjælland.

OB mod FC Nordsjælland Spiltips

Marcus Ingvartsen scorede blot to mål i sine seneste seks kampe, men præsterede dog seks i løbet af sæsonen indtil nu. Han har sigtekornet rettet mod at udvide totalen, når FC Nordsjælland kommer på besøg hos OB.

OB høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led seks nederlag i denne serie. FC Nordsjælland sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt tre nederlag. Målene flyder rimeligt frit for OB på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af FC Nordsjællands seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. OB præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens FC Nordsjælland snittede 1.3 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af OBs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.9 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som FC Nordsjælland spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.