OB mod FC Nordsjælland – Optakt, Spilfiduser, Odds

OB skal op imod FC Nordsjælland på Nature Energy Park den kommende mandag i en spændende 3F Superliga duel.

OB kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 1 gange.

FC Nordsjælland er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 10 mål, mens FC Nordsjælland præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for OB v FC Nordsjælland.

  • I 12 af de seneste 14 kampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • OB scorede i deres seneste 14 kampe
  • Der er scoret imod OB i 18 af de seneste 20 kampe
  • OB scorede i 18 af deres seneste 20 hjemmekampe
  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • FC Nordsjælland har ikke tabt deres seneste 10 kampe
  • FC Nordsjælland har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod FC Nordsjælland i 16 af de seneste 17 udekampe
  • FC Nordsjælland scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret

Form OB mod FC Nordsjælland

OB har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Viborg FF blev det 1-1, hvorefter Vejle Boldklub viste sig for stærke og sejrede 2-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod FC Midtjylland. OB vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 2 uafgjorte og 1 nederlag. De scorede 9 mål, men lukkede også 7 ind.

FC Nordsjælland ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod OB. Herefter var de oppe imod SønderjyskE i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Vejle Boldklub, som blev nedlagt med 2-1. FC Nordsjælland vandt ingen af deres foregående seks udekampe i 3F Superliga, som i stedet kastede 4 uafgjorte og 2 nederlag af sig. De lukkede 7 mål ind og scorede selv 5.

OB vs FC Nordsjælland – Seneste nyt

OB skulle bare have én spiller siddende, når de møder FC Nordsjælland på Nature Energy Park.

OB mod FC Nordsjælland – indbyrdes historik

Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. OB vandt 4 times af de seneste 10 matches, mens FC Nordsjælland vandt 2 wins af de foregående 10 matches. Der er odds 2.10 på en sejr til hjemmeholdet.

OB vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 4 kampe. Gæsterne fra FC Nordsjælland vandt 1 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 4 sluttede remis. De tabte desuden 5 af disse udekampe. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. OB holdt kun rent bur i 2 af deres seneste 10 hjemmekampe, mens FC Nordsjælland præsterede et rent i 1 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. OB præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens FC Nordsjælland snittede 1.3 mål i disse. Begge hold scorede 7 gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af OBs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.6 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 4af de forrige 10kampe, som FC Nordsjælland spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3mål i disse kampe.