Horsens kan undslippe sidstepladsen mod OB

OB har fordel af hjemmebane på Nature Energy Park, når AC Horsens kommer forbi den kommende mandag til et opgør i 3F Superliga. OB er placeret nummer 3 i stillingen med 40 point for 31 kampe, og 16 point bagefter efter 31 kampe ligger AC Horsens nummer 6.

I deres nuværende form vil OB sætte næsen op efter at holde momentum vedlige, når de går ind til kampen mod AC Horsens.

OB bøjer sig ikke.

OB går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at OB vandt 1-0 mod AaB, hvorefter de noterede en 2-2 uafgjort mod Vejle Boldklub mens den seneste kamp resulterede i en 2-1 sejr mod Lyngby Boldklub.

Formkurven er godkendt uden ligefrem at være blændende for OB hjemme, men tre point på mandag virker ikke utænkeligt.

AC Horsens håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for AC Horsens igennem de seneste ugers kampe. I AC Horsenss 3 sidste kampe har de været igennem en en målrig 4-3 sejr mod Lyngby Boldklub,
dernæst fulgte en 1-1 uafgjort mod AaB, mens de senest tabte 2-1 til SønderjyskE.

En række stærke præstationer på udebane har set AC Horsens tage 2 sejre i de seneste 6 kampe siden marts. De vil helt klart gå ind til opgøret den kommende mandag med troen på at kunne skabe en lille overraskelse.

OB vs AC Horsens h2h

Værdien ligger i krydset

Sidste gang OB spillede imod AC Horsens var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Casa Arena Horsens sluttede 1-1. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. OB har været lidt mere succesrig end AC Horsens i deres seneste indbyrdes opgør i 3F Superliga. Med en 5-4-1 historik før deres næste kamp, har det ofte været givtigt at spille OB på oddset mod AC Horsens.

Stats and facts for OB and AC Horsens.

  • OBOB er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • OBOB er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • OBOB har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • OBOB har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe.
  • AC HorsensAC Horsens har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • AC HorsensAC Horsens har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • AC HorsensI 6 of 8 seneste AC Horsens kampe var antal mål OVER 2.5;
  • AC HorsensI 2 of 4 seneste AC Horsens kampe var antal mål OVER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: OB giver 1.60 for en sejr, uafgjort betaler 4.00 retur, mens AC Horsens giver 5.00 på oddset.