OB mod Hvidovre IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

OB byder velkommen til Hvidovre IF i 3F Superliga på søndag på Nature Energy Park.

OB går ind til runde 15 som nummer 10 i 3F Superliga tabellen med 13 point på kontoen. Med 14 runder bag dem har Hvidovre IF samlet tre point, hvilket giver dem en placering som nummer 12 i stillingen.

Hvidovre IF fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på søndag. OB bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

OB kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Hvidovre IF vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score fire gange i deres seneste syv opgør, eller 0.4 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 25 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.5 pr. kamp. De holdt målet rent en gange i denne stime.

OB har vundet tre sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i 3F Superliga.

Hvidovre IF er fortsat uden sejr i denne sæson efter at have afviklet 14 kampe. I stedet har de spillet tre uafgjort og lidt 11 nederlag. Hvidovre IF led nederlag i deres seneste 5 kampe.

Vores tip

  • OB scorede i 28 af deres seneste 30 kampe
  • OB scorede i 24 af deres seneste 26 hjemmekampe
  • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • 9 af OB’s seneste 10 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • OB var i tabte de seneste 4 hjemme kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Hvidovre IF har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste kampe
  • Hvidovre IF var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Hvidovre IF var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål
  • Hvidovre IF tabte deres seneste 4 kampe
  • I de seneste 4 Hvidovre IF kampe, har summen af mål været over 2.5

Form OB mod Hvidovre IF

OB har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Silkeborg IF blev det 0-0, hvorefter Fredericia viste sig for stærke og sejrede 3-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 2-2 kamp mod Lyngby Boldklub. OB er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjorte af sig samt fem nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv fem.

Hvidovre IF har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 4-0 af F.C. København, før Silkeborg IF satte sig igennem med 1-5. Tredje skuffelse i træk fulgte mod FC Midtjylland, der satte sig igennem med 1-4. Hvidovre IF vandt ingen af deres foregående seks udekampe i 3F Superliga, som i stedet kastede tre uafgjorte og tre nederlag af sig. De lukkede ti mål ind og scorede selv tre.

OB noterede sig fem point efter en sejr i deres seneste seks kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 12 mål, men indkasserede også 11 selv. Hvidovre IF sikrede sig nul sejre fra fire scorede mål og 11 indkasserede i deres seneste fem kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem to point til kontoen.

OB vs Hvidovre IF – Seneste nyt

OB kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Hvidovre IF. Sven Köhler får en fridag fra OB-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Bjørn Paulsen, Nicholas Mickelson og Markus Gustav Jensen er alle ude af truppen, som OB tager imod Hvidovre IF med på Nature Energy Park.

Hvidovre IF ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende søndag møder OB.

Mads Kaalund, Marco Ramkilde og Nicolaj Clausen bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Hvidovre IF, når de drager til Nature Energy Park.

OB mod Hvidovre IF – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 1-5 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på søndag. OB vandt fire af deres foregående fire kampe mod Hvidovre IF, mens sidstnævnte vandt nul af disse og resten sluttede uafgjort.

Begge hold scorede i en af de seneste en kamp mellem OB og Hvidovre IF.

OB mod Hvidovre IF Spiltips

Don Deedson Louicius har været stærk for OB i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Hvidovre IF håber, at Tobias Thomsen kan finde skarpheden frem igen oven på nul mål i de seneste seks kampe.

OB vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Hvidovre IF vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for OB på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i to af Hvidovre IFs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste en kamp mellem disse to hold. OB præsterede et gennemsnit på fem mål, mens Hvidovre IF snittede en mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af OBs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.