OB mod Lyngby Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hjemmeholdet OB skal den kommende fredag i kamp mod Lyngby Boldklub på Nature Energy Park i en kamp i nedrykningsspillet i 3F Superliga. Nedrykning rammer de dårligste hold i denne gruppe, mens det bedste løber med en plads i Europa.

På en tredjeplads i tabellen har Lyngby Boldklub opnået 29 point på de første 28 afviklede runder. OB samlede 26 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 5 i 3F Superliga stillingen af sig.

Det er ikke sådan, at OB ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 17 mål imod, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Lyngby Boldklub er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 20 mål, mens Lyngby Boldklub præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit to mål pr. kamp.

OB har vundet seks sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden 14 kampe i denne sæson i 3F Superliga.

Lyngby Boldklub har indtil videre præsteret syv sejre og otte uafgjorte samt 13 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • OB har ikke vundet deres seneste 14 hjemmekampe i 3F Superliga
  • Der er scoret imod OB i de seneste 17 hjemmekampe i 3F Superliga
  • OB var i tabte 10 af deres seneste 11 hjemme kampe i 3F Superliga involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • 15 af OB’s seneste 16 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod OB i 20 af de seneste 22 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 13 udekampe
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste udekampe i 3F Superliga
  • Lyngby Boldklub tabte deres seneste 8 udekampe i 3F Superliga
  • 11 af Lyngby Boldklub’s seneste 13 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 18 af de seneste 20 udekampe i 3F Superliga

Form OB mod Lyngby Boldklub

OB har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Randers FC, hvorefter de mod Hvidovre IF tabte 1-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Vejle Boldklub, der vandt 3-2. OB præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Nature Energy Park. De spillede uafgjort en gange og led fem nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede tre mål.

Lyngby Boldklub har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-1 mod Viborg FF, hvorefter de opnåede 1-1 mod Vejle Boldklub. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-1 i opgøret mod Randers FC. Lyngby Boldklub vandt ingen af deres foregående seks udekampe i 3F Superliga, som i stedet kastede nul uafgjorte og seks nederlag af sig. De lukkede 17 mål ind og scorede selv fem.

Ingen hold har scoret færre mål på hjemmebane i denne sæson end de ti kasser, som OB indtil videre har præsteret. De indkasserede også 28 selv. Lyngby Boldklub er til gengæld det dårligste hold til at score mål på udebane i 3F Superliga. De præsterede beskedne 11 mål på deres rejser, mens de indkasserede 31.

OB opnåede syv point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med syv mål scoret og 13 indkasseret. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede Lyngby Boldklub sig fem point og en sejre. De indkasserede 19 mål, mens de selv scorede 12 gange.

OB vs Lyngby Boldklub – Seneste nyt

OB kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende fredag skal i kamp mod Lyngby Boldklub.

Max Ejdum, Hans Christian Bernat og Martin Hansen er blandt de tre spillere, som mangler for OB den kommende fredag.

Lyngby Boldklub ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder OB på Nature Energy Park.

Rezan Corlu rejser ikke med Lyngby Boldklub til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

OB mod Lyngby Boldklub – indbyrdes historik

OB har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 10 indbyrdes opgør mod Lyngby Boldklub. Det seneste indbyrdes opgør i 3F Superliga mellem OB og Lyngby Boldklub fandt sted i april 2024. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 0-0. OB plejer at være ok med at møde Lyngby Boldklub, som de har besejret fem gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Nature Energy Park.

I 6 af de seneste 7 indbyrdes 3F Superliga opgør mellem OB og Lyngby Boldklub blev der scoret mindst tre mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem OB og Lyngby Boldklub fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

OB mod Lyngby Boldklub Spiltips

Det har været en strålende sæson for Andri Gudjohnsen så langt, da han har formået at banke flotte 12 kugler i kassen. Formen er også anstændig med fire garn i de seneste seks kampe, og Lyngby Boldklub sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod OB. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Andri Gudjohnsen på oddset til komme på tavlen igen.

OB høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led seks nederlag i denne serie. Lyngby Boldklub sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt otte nederlag. OB sætter næsen op efter at komme på tavlen den kommende fredag, da Lyngby Boldklub var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til to clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. OB præsterede et gennemsnit på 1.8 mål, mens Lyngby Boldklub snittede 0.9 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af OBs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fem af de seneste ti kampe, som Lyngby Boldklub spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål undervejs i processen.