OB mod Lyngby Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Lyngby Boldklub kommer til Nature Energy Park til et opgør i 3F Superliga den kommende mandag, håber OB at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

OB er nummer 10 i tabellen med otte point efter ni kampe, mens Lyngby Boldklub rangerer som nummer 7 med 12 point efter ni kampe.

OB har før kampen den kommende mandag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 20 mål. Det er lig med to i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent nul gange.

Lyngby Boldklub er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Lyngby Boldklub præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

OB har vundet to sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i 3F Superliga. OB lukkede mål ind i deres foregående 11 kampe på stribe.

Lyngby Boldklub har indtil videre præsteret tre sejre og tre uafgjorte samt tre nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • 15 af OB’s seneste 16 kampe havde over 2.5 mål
  • OB scorede i 22 af deres seneste 23 kampe
  • OB scorede i 22 af deres seneste 24 hjemmekampe
  • I 9 af de seneste 11 kampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • 14 af Lyngby Boldklub’s seneste 16 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 6 Lyngby Boldklub kampe, har summen af mål været under 2.5
  • 9 af Lyngby Boldklub’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Lyngby Boldklub’s seneste 10 udekampe havde under 2.5 mål
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste udekampe

Form OB mod Lyngby Boldklub

OB har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Silkeborg IF tabte de 0-3, FC Midtjylland også viste sig for stærke i en 2-1 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor OB formåede at vinde 0-1 over Hobro IK. OB har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Nature Energy Park. De opnåede uafgjort to gange og tabte tre af disse, hvori de scorede syv og indkasserede 11 mål.

Lyngby Boldklub har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Hvidovre IF med 0-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Vejle Boldklub. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 2-2 mod HB Koege. Lyngby Boldklub kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede syv mål og scorede selv tre.

Lyngby Boldklub sikrede sig to sejre fra fem scorede mål og tre indkasserede i deres seneste fire kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem otte point til kontoen.

OB vs Lyngby Boldklub – Seneste nyt

OB skulle bare have én spiller siddende, når de møder Lyngby Boldklub på Nature Energy Park.

Sven Köhler sidder over for OB i deres kommende opgave på grund af en skade.

Lyngby Boldklub ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder OB på Nature Energy Park.

Parfait Bizoza rejser ikke med Lyngby Boldklub til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

OB mod Lyngby Boldklub – indbyrdes historik

OB har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 6 indbyrdes opgør mod Lyngby Boldklub. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 0-4 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på mandag. OB har generelt overtaget mod Lyngby Boldklub,, og kan fremvise en nydelig 8-1-1 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 2.25.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem OB og Lyngby Boldklub blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. I fem af de tidligere ti matches kampe mellem OB og Lyngby Boldklub scorede begge hold.

OB mod Lyngby Boldklub Spiltips

Don Deedson Louicius har fire mål i seks 3F Superliga kampe for OB, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Lyngby Boldklub. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Andri Gudjohnsen, der har banket tre mål ind i 3F Superliga.

OB høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led tre nederlag i denne serie. Lyngby Boldklub sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fire nederlag. OB har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Nature Energy Park, da de kun noterede sig en sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. OB presterte 2.3 mål i gjennomsnitt, mens Lyngby Boldklub presterte 0.7 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af OBs forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.5 mål i løbet af denne serie. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Lyngby Boldklub spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.