OB mod Lyngby Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Både OB og Lyngby Boldklub går ind til kampen den kommende fredag på en placering i midten af tabellen i 3F Superliga. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Nature Energy Park.

OB går ind til runde 14 som nummer 9 i 3F Superliga tabellen med 16 point på kontoen. Med 13 runder bag dem har Lyngby Boldklub samlet 5 point, hvilket giver dem en placering som nummer 12 i stillingen.

OB kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 10 mål. Det er 1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Hvad målscoring angår, er Lyngby Boldklub ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 20 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

OB har vundet 4 sejre, mens de har spillet 4 uafgjorte og tabte desuden 5 kampe gange i denne sæson i 3F Superliga. OB tabte ingen af deres foregående 5 kampe.

Lyngby Boldklub er fortsat uden sejr i denne sæson efter at have afviklet 13 kampe. I stedet har de spillet 5 uafgjort og lidt 8 nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for OB v Lyngby Boldklub.

  • OB scorede i 28 af deres seneste 30 kampe
  • OB scorede i 22 af deres seneste 24 hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod OB i 11 af de seneste 13 hjemmekampe
  • OB har ikke tabt deres seneste 5 kampe
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet deres seneste 14 kampe
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 16 kampe
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 12 udekampe
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet deres seneste 9 udekampe
  • I de seneste 3 udekampe i træk Lyngby Boldklub har spillet, har begge hold scoret

Form OB mod Lyngby Boldklub

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er OB på udkig efter en sejr. Mod AaB spillede de 1-1, før de også delte point med Silkeborg IF i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod Viborg FF. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og OB går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. OB vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 1 gange og tabte 3, mens de scorede 7 og lukkede 11 mål ind.

Det er ikke helt skidt for Lyngby Boldklub, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 3-3 mod Brøndby IF, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Viborg FF, før de desværre tabte med 0-2 til AaB. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Lyngby Boldklub kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Lyngby Boldklub vandt ingen af deres foregående seks udekampe i 3F Superliga, som i stedet kastede 2 uafgjorte og 4 nederlag af sig. De lukkede 10 mål ind og scorede selv 6.

OB scorede 8 mål og indkasserede selv 13 i deres foregående 7 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Dette førte til 0 sejre og 3 point.

OB vs Lyngby Boldklub – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for OB, når de skal i aktion mod Lyngby Boldklub.

Max Fenger og Emmanuel Sabbi er blandt de 2 spillere, som mangler for OB den kommende fredag.

I værste fald må Lyngby Boldklub finde sig i at have 5 spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga.

Det er navne som Alfred Finnbogason, Emil Nielsen, Kristian Riis, Andreas Bjelland og Petur Knudsen, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Nature Energy Park.

OB mod Lyngby Boldklub – indbyrdes historik

OB har trukket sig sejrrigt ud af 6 af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Lyngby Boldklub. OB ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-1 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Lyngby Boldklub. OB har generelt overtaget mod Lyngby Boldklub,, og kan fremvise en nydelig 8-0-2 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 2.07.

Begge hold scorede i 5 af de seneste 10 kampe mellem OB og Lyngby Boldklub.

OB mod Lyngby Boldklub Spiltips

Hold godt øje med Bashkim Kadrii, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for OB. For gæsterne præsterede Kasper Joergensen 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

OB var i stand til at vinde 3 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 1 gange. De led også 6 nederlag i denne serie. Lyngby Boldklub sejrede i 1 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 3 gange og led 6 nederlag. Målene flyder rimeligt frit for OB på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i 5 af Lyngby Boldklubs seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i 7 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. OB presterte 2.4 mål i gjennomsnitt, mens Lyngby Boldklub presterte 0.9 mål i snitt. Begge lag skåret 5 gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af OBs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 3 af de seneste 10 kampe, som Lyngby Boldklub spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.6 mål undervejs i processen.