Lyngby kan forkorte afstanden til OB med ny sejr i Odense

OB tager imod Lyngby Boldklub på Nature Energy Park i runde 27 på søndag i 3F Superliga. OB indtager pladsen som nummer 4 i nedrykningsspillet i 3F Superliga med 30 point efter 26 kampe. Lyngby Boldklub er 5 point bagefter som nummer 5 for 26 kampe.

OB længes efter at få stoppet deres nuværende stime af kampe uden sejr i 3F Superliga på søndag. Der er dog anledning til en vis optimisme, når de går ind til kampen Lyngby Boldklub som favoritter.

OB håber på frisk start.

OB er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Deres seneste tre kampe gav først OB et 1-0 nederlag mod Vejle BK, herefter fulgte en 1-1 uafgjort mod SønderjyskE, mens de i den seneste kamp gik ned 3-2 i en kamp mod AaB.

OB har hjemme bare formået at tage 5 point ud af 18 mulige siden februar på Nature Energy Park. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp på eget græs.

Lyngby Boldklub håber på yderligere point til samlingen.

Lyngby Boldklub har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I Lyngby Boldklubs 3 sidste kampe har de været igennem en 2-2 uafgjort mod AaB, hvorefter fulgte en 3-1 sejr mod AC Horsens, mens de senest tabte 1-0 til SønderjyskE.

Det kan måske undre en lille smule at se Lyngby Boldklub vurderet outsider her hos bookmakerne, deres formidable 5 sejre i de seneste 6 ude kampe siden februar taget i betragtning. Modstanderen skal selvfølgelig tages med i betragtning, men de vil i hvert fald gøre deres til at gøre bookmakernes vurdering til skamme.

OB vs Lyngby Boldklub h2h

Head-2-Head

Målfest noget nær garanteret

OB tabte deres seneste indbyrdes møde i 3F Superliga, da Lyngby Boldklub noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor OB sikrede alle tre point via en sejr på 3-0. Der er næsten mål-garanti, når OB møder Lyngby Boldklub, da 8 af de foregående 10 opgør sluttede med mindst tre mål. OB plejer at være glade for at møde Lyngby Boldklub, og tog sig kærligt af alle tre point 6 gange i de seneste 10 kampes i 3F Superliga.

  • OB ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • OB ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste OB kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • OB har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe.
  • Lyngby Boldklub har vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Lyngby Boldklub har vundet i seneste 5 af 6 udebane kampe;
  • Lyngby Boldklub har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Lyngby Boldklub kampe var antal mål OVER 2.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: OB giver 2.30 for en sejr, uafgjort betaler 3.40 retur, mens Lyngby Boldklub giver 2.90 på oddset.