OB skal åbne året med sejr over Lyngby

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Lyngby Boldklub på Nature Energy Park den 3. februar kl. 18:00 i 3F Superliga. Alt andet end hjemmesejr til OB vil være en overraskelse. Lyngby Boldklub befinder sig på en nedrykningsplads ovenpå sølle 4 point i sæsonens indledende 13 kampe. Rivalerne fra OB indtager til gengæld plads 9 i tabellen med 16 point for 13 kampe.

Vi er nået til midten af sæsonen, og OB har ikke helt formået at levere som forventet. En sejr mod Lyngby Boldklub vil kunne løfte humøret i både klubben og hos tilhængerne.

OB bøjer sig ikke.

OB vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat i 3F Superliga. I deres tre foregående kampe har OB banket Nykøbing FC med 3-0 i pokalturneringen, hvorefter de tog et uventet point i 1-1 kampen mod FC Midtjylland, for senest at sikre 1-1 mod FC København.

OB har stærkt behov for en snarlig opadgående formkurve, hvis målet om en midterplacering i denne sæson skal holde stik.

OB har leveret solide præstationer hjemme med 2 sejre i de seneste 4 kampe siden november. Det virker særdeles sandsynligt, at der venter yderligere en sejr til kontoen på onsdag.

Lyngby Boldklub fortsat skidt kørende.

Lyngby Boldklub ankommer til kampen den kommende onsdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i 3F Superliga. Lyngby Boldklub blev i deres seneste tre kampe slået med 3-2 af AaB, inden de tabte knebent med 2-1 mod SønderjyskE for så at udkæmpe en kedelig 0-0 mod Vejle BK.

Lyngby Boldklub blev spået en vanskelig sæson, og de indledende runder af 3F Superliga har været elendige for nedrykningskandidaterne.

Lyngby Boldklub står noteret for 4 nederlag i de seneste 5 kampe siden november på udebane. At se dem gå tomhændede igennem deres kommende kamp ude vil ikke være en kæmpe overraskelse.

OB vs Lyngby Boldklub h2h

OB blæste fuldstændig Lyngby Boldklub omkuld med sejre på 3-0 og 3-1 i deres seneste møder i 3F Superliga. De seneste dueller mellem de to var profitable på oddset, hvis man havde væddede sine penge på begge hold til at score. Ikke færre end 8 af de foregående 10 kampe bød på mål fra begge parter. OB synes at have et nærmest kærligt forhold til Lyngby Boldklub, som de har besejret 6 times i de 10 seneste opgør i 3F Superliga.

  • OB ubesejret i seneste 3 kampe i træk;
  • OB ubesejret i seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • OB har scoret i seneste 22 af 24 kampe;
  • I de seneste 3 of 5 OB kampe var summen af mål UNDER 3.5.
  • Lyngby Boldklub har scoret imod i seneste 10 af 12 kampe.

According to bookies OB are favorites to win. A bet on a home win will get you odds 1.47 with Betfair. Bookies predict that OB have a 68% chance of beating Lyngby Boldklub. If you want to bet your money on Lyngby Boldklub the best odds is with Bet365 at 5.50.

Statistics