OB skal holde god serie ved lige på hjemmebane mod Randers

Såvel OB som Randers FC ligger godt placeret midt i tabellen i 3F Superliga. Med dén tryghed i ryggen kan begge roligt gå efter at forbedre positionen, når de står overfor hinanden på søndag. OB er placeret som nummer 7 i tabellen med 21 point efter 17 kampe. Randers FC indtager en 5. plads i stillingen med 27 point.

Randers FC har indtil videre været en positiv overraskelse i denne sæson i 3F Superliga. En sejr mod rivalerne fra OB vil selvfølgelig kun styrke deres position yderligere.

OB bøjer sig ikke.

OB går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. I deres seneste tre kampe blev OB besejret 2-1 af FC Midtjylland, før de spillede en kedelig 0-0 kamp med AGF for så senest at præstere en ligeså kedelig 0-0 kamp mod AC Horsens .

OB lignede på forhånd et godt bud på en midterplacering, og det er de godt på sporet af netop nu.

Formen hjemme lader meget tilbage at ønske for OB i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match på søndag, skal de finde noget ekstra frem.

Randers FC drømmer om at stoppe ringe stime.

Randers FC går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. I deres seneste tre kampe spillede Randers FC 0-0 mod Vejle BK, før de gentog resultatet 0-0 mod AaB for så senest at præstere en 1-1 mod FC Nordsjælland .

Evnerne rækker næppe til medaljer, men ser omvendt også alt for gode til en bundstrid, og deres nuværende midterplacering bekræfter forventningerne til Randers FC.

Deres nuværende stærke form ude, som siger 3 sejre i de seneste 5 kampe siden december, kan være dét, der udgør forskellen for Randers FC den kommende søndag.

OB vs Randers FC h2h

OB tabte deres seneste indbyrdes møde i 3F Superliga, da Randers FC noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor OB sikrede alle tre point via en sejr på 2-0. Den seneste tids indbyrdes kampe har for det meste lagt sig til den målfattige side, da 6 af de foregående 10 kampe gik under 2.5 mål. Begge hold har noteret sig 4 sejre i deres seneste 10 kampe i 3F Superliga, mens 2 kampe sluttede uafgjort. En meget lige kamp synes at være på menuen med krydset som et fristende spil på oddset.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 2.10 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 48% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 1.65 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics