OB mod Randers FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

OB skal op imod Randers FC på søndag på Nature Energy Park i nedrykningsspillet i 3F Superliga. At undgå nedrykning er det primære mål for denne gruppe af hold, men en plads i Europa er også på spil for det bedste af holdene.

Randers FC nyder udsigten fra toppen af tabellen med 38 point for 30 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet OB ligger placeret som nummer 5 i 3F Superliga med 29 point oven på 30 afviklede kampe.

Der er blevet scoret flittigt i OBs seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 6 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie den kommende søndag.

OB kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Randers FC har stået for 1.8 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 12 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

OB er noteret for syv sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til 15 nederlag i 3F Superliga i denne sæson. OB har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Randers FC har indtil videre præsteret ni sejre og 11 uafgjorte samt ti nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • OB har ikke vundet deres seneste 15 hjemmekampe i 3F Superliga
  • OB var i tabte 11 af deres seneste 12 hjemme kampe i 3F Superliga involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod OB i de seneste 18 hjemmekampe i 3F Superliga
  • 16 af OB’s seneste 17 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • OB tabte 11 af 12 af deres seneste hjemmekampe i 3F Superliga
  • I 11 af de seneste 13 udekampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • I 10 af de seneste 12 udekampe Randers FC har spillet i 3F Superliga, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Randers FC i 19 af de seneste 20 udekampe
  • Der er scoret imod Randers FC i 17 af de seneste 18 udekampe i 3F Superliga
  • I 7 af de seneste 9 kampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret

Form OB mod Randers FC

OB har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Vejle Boldklub tabte de 3-2, Lyngby Boldklub også viste sig for stærke i en 1-2 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor OB formåede at vinde 1-2 over Hvidovre IF. OB præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Nature Energy Park. De spillede uafgjort nul gange og led seks nederlag, mens de indkasserede 13 og scorede tre mål.

Randers FC har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-1 mod Lyngby Boldklub, hvorefter de opnåede 2-2 mod Hvidovre IF. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-0 i opgøret mod Viborg FF. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Randers FC to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede otte og scorede syv mål.

OB opnåede syv point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med syv mål scoret og 13 indkasseret. Randers FC vandt nul sejre i deres foregående otte kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede otte mål og lukkede 22 ind. Dette indbragte dem tre point.

OB vs Randers FC – Seneste nyt

OB kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Randers FC. Tom Trybull behøver ikke klæde om, når OB næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Max Ejdum, Hans Christian Bernat og Martin Hansen er alle ude af truppen, som OB tager imod Randers FC med på Nature Energy Park.

Randers FC ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på søndag møder OB. Blandt de fraværende spillere i Randers FC-truppen, er Lasso Coulibaly i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Björn Kopplin, Edgar Babayan og Frederik Lauenborg bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Randers FC, når de drager til Nature Energy Park.

OB mod Randers FC – indbyrdes historik

Randers FC har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 8 indbyrdes opgør mod OB. Hverken OB eller Randers FC formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 3F Superliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 2-2 kamp. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. OB vandt tre af de seneste tre opgør, mens Randers FC vandt to af de foregående ti kampe.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem OB og Randers FC var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

OB mod Randers FC Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Mohammed Fuseini været på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen på søndag, skyldes det, at Randers FC håber, at han kan bygge på mod OB. Sidstnævnte håber til gengæld på Luca Kjerrumgaard til at videreføre den form, som har bragt ham tre mål i hans seneste seks kampe.

OB vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte syv kampe. Gæsterne fra Randers FC vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Randers FC lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens OB præsterede to clean sheets i deres seneste 10 kampe på Nature Energy Park.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. OB presterte 1.4 mål i gjennomsnitt, mens Randers FC presterte 1.2 mål i snitt. Begge lag skåret syv gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af OBs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.