OB mod Silkeborg IF i 3F Superliga runde 5 – optakt, odds og spilfiduser

OB tager den kommende søndag imod Silkeborg IF i 3F Superliga på Nature Energy Park. Med en placering som nummer 8 i stillingen har OB samlet 4 point efter 4 kampe. På 6 point befinder Silkeborg IF sig rangeret som nummer 5 for 4 afviklede kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for OB vs Silkeborg IF.

Form OB vs Silkeborg IF

OB håber på frisk start.

OB er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at OB præsterede en 1-1 uafgjort mod Randers FC, hvorefter de noterede et 2-0 nederlag mod F.C. København, inden deres seneste kamp resulterede i et 3-1 nederlag mod FC Nordsjælland.

Silkeborg IF drømmer om mere.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Silkeborg IF, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Silkeborg IF præsterede en 0-0 uafgjort mod F.C. København, hvorefter de noterede en kedelig 0-0 kamp med AaB, inden deres seneste kamp resulterede i en 4-1 sejr mod Viborg FF.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter Silkeborg IF stadig af en smule mere værdi på oddset end OB.

OB v Silkeborg IF Indbyrdes historik

Da Silkeborg IF har tilbragt en sæson udenfor 3F Superliga, er det således første gang i 2 år, at de møder OB. Det seneste møde imellem dem blev spillet 8 juli 2020, hvor Silkeborg IF vandt 3-1 på Nature Energy Park. OB møder Silkeborg IF med en historik imellem klubberne, der siger 2-3-5 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem OB og Silkeborg IF bød 6 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Jørgen Skjelvik. Han har vist flaget for OB med 1 kasse for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Silkeborg IF har til gengæld forhåbninger om, at Sebastian Jørgensen kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 2 pinde i alle turneringer indtil videre, og samt 2 i de seneste seks.