OB mod Silkeborg IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Silkeborg IF ankommer til Nature Energy Park den kommende mandag for at udfordre OB i 3F Superliga, håber sidstnævnte at udnytte hjemmebanepublikummet til deres fordel.

OB er nummer 7 i tabellen med otte point efter syv kampe, mens Silkeborg IF rangerer som nummer 4 med 13 point efter syv kampe.

Eftersom OB står med en god mulighed for at understrege deres ambition om en plads i top seks ved at slå Silkeborg IF på den kommende mandag, burde vi have en spændende kamp i vente.

OB oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på mandag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. OB præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 16 mål, et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med clean sheets i en af dem.

Silkeborg IF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på mandag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 11 mål imod. Det giver et snit på 1.1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur fire gange.

OB har vundet to sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i 3F Superliga. OB var på måltavlen i deres seneste 17 i træk.

Silkeborg IF har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter syv kampe, hvori de noterede sig fire sejre og to nederlag i 3F Superliga. Silkeborg IF tabte ingen af deres seneste 5 kampe.

Vores tip

  • OB scorede i deres seneste 20 kampe
  • OB scorede i 33 af deres seneste 35 hjemmekampe
  • I 11 af de seneste 12 kampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • 12 af OB’s seneste 13 kampe havde over 2.5 mål
  • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • Silkeborg IF scorede i 14 af deres seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 10 af de seneste 12 udekampe
  • Silkeborg IF har ikke tabt deres seneste 5 kampe
  • I 4 af de seneste 5 udekampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
  • Silkeborg IF vandt deres seneste 3 kampe

Form OB mod Silkeborg IF

OB har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod AGF, før de sejrede 1-5 mod Hvidovre IF. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-2 nederlag mod Vejle Boldklub. OB var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens tre sluttede uafgjort og de led to nederlag. De stod selv for otte mål, men indkasserede samtidig ni.

Silkeborg IF har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev FC Nordsjælland nedlagt 2-0, hvorpå F.C. København blev fejet til side med 1-3. Senest gik formen ud over Hvidovre IF, der blev slået med 1-0. Silkeborg IF vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede syv mål, mens de samtidig indkasserede otte mål.

OB opnåede en sejr og fire point i de seneste tre kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fire gange i disse kampe, men lukkede også selv fire ind.

OB vs Silkeborg IF – Seneste nyt

OB skulle bare have én spiller siddende, når de møder Silkeborg IF på Nature Energy Park.

OB må stille op uden Sven Köhler den kommende mandag mod Silkeborg IF, da han døjer med en skade.

Silkeborg IF ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder OB på Nature Energy Park.

Tonni Adamsen rejser ikke med Silkeborg IF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

OB mod Silkeborg IF – indbyrdes historik

Silkeborg IF formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 6 kampe mod OB. OB ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-0 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Silkeborg IF. OB går til kampen mod Silkeborg IF med en 4-4-2 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem OB og Silkeborg IF blev der scoret højst to mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem OB og Silkeborg IF fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

OB mod Silkeborg IF Spiltips

Bashkim Kadrii har tre mål i seks 3F Superliga kampe for OB, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Silkeborg IF. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Alexander Lind, der har banket fem mål ind i 3F Superliga.

OB høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led to nederlag i denne serie. Silkeborg IF sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fire nederlag. OB har set syv af deres seneste 10 hjemmekampe på Nature Energy Park byde på over 2.5 mål. Af disse 10, var der over 3.5 mål i tre af kampene. Der var over 2.5 mål i fire af Silkeborg IFs seneste 10 udekampe, der bød på over 3.5 mål to gange.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens OB har et gennemsnit på 1.3 mål i de opgør, har Silkeborg IF et snit på 1.4 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fire gange. Der var over 2.5 mål i ni af OBs foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på to mål i processen. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.