OB mod Silkeborg IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Silkeborg IF gæster Nature Energy Park den kommende søndag til et 3F Superliga opgør mod hjemmeholdet OB.

OB er nummer 9 i tabellen med 14 point efter 11 kampe, mens Silkeborg IF rangerer som nummer 4 med 19 point efter 11 kampe.

OB kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Silkeborg IF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 11 mål imod. Det giver et snit på 1.1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

OB har vundet 4 sejre, mens de har spillet 2 uafgjorte og tabte desuden 5 kampe gange i denne sæson i 3F Superliga.

Silkeborg IF har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 11 kampe, hvori de noterede sig 6 sejre og 4 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for OB v Silkeborg IF.

  • OB scorede i 27 af deres seneste 29 kampe
  • OB scorede i 21 af deres seneste 23 hjemmekampe
  • Der er scoret imod OB i 10 af de seneste 12 hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • OB har ikke tabt deres seneste 4 kampe
  • Silkeborg IF scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 8 af de seneste 10 udekampe
  • Silkeborg IF tabte 5 af 7 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 7 af de seneste 9 kampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret

Form OB mod Silkeborg IF

OB er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-1 og 0-2 over F.C. København samt Lyngby Boldklub. Serien blev dog bremset mod AaB i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og OB går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. OB opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 0 gange og led 4 nederlag, mens de scorede 6 og lukkede 12 mål ind.

Silkeborg IF har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Næstved BK nedlagt 0-3, hvorpå AC Horsens blev fejet til side med 2-1. Senest gik formen ud over FCSB, der blev slået med 5-0. Det er nok for meget at forlange en titel af Silkeborg IF, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Silkeborg IF to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 9 og scorede 9 mål.

OB har opnået 7 point fra deres seneste 6 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt 2 kampe med en score på 8 mål for og 10 imod. Silkeborg IF vandt 2 sejre i deres foregående 5 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 5 mål og lukkede 6 ind. Dette indbragte dem 6 point.

OB vs Silkeborg IF – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for OB, når de skal i aktion mod Silkeborg IF.

Max Fenger og Emmanuel Sabbi er blandt de 2 spillere, som mangler for OB den kommende søndag.

Silkeborg IF ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende søndag møder OB.

Pelle Mattsson, Gustav Dahl, Alexander Lind og Niclas Holm Pedersen bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Silkeborg IF, når de drager til Nature Energy Park.

OB mod Silkeborg IF – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb OB med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Silkeborg IF synes at have et godt øje til OB, som de har slået 5 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 2.45 på Silkeborg IF til at vinde igen.

Silkeborg IF scorede i deres seneste 6 opgør mod OB i 3F Superliga.

OB høstede tre point i 3 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 0 gange og led 7 nederlag i denne serie. Silkeborg IF sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 6 nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. OB holdt kun rent bur i 2 af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Silkeborg IF præsterede et rent i 2 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. OB præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Silkeborg IF snittede 1.8 mål i disse. Begge hold scorede 7 gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af OBs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.6 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Silkeborg IF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.