OB mod SønderjyskE i 3F Superliga runde 31 – optakt, odds og spilfiduser

Titeljagtende OB har tanket selvtillid i bundter med deres seneste resultater, og SønderjyskE kommer sandsynligvis til at agere slagtekvæg på søndag. Formen hos dem er ringe, og favoritterne bør ikke smide point på Nature Energy Park.

OB er placeret som nummer 2 i tabellen med 37 point efter 30 kampe. SønderjyskE ligger på en placering som nummer 6 i stillingen med 22 point ovenpå deres 30 opgør.

SønderjyskE går ind til kampen mod OB den kommende søndag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i 3F Superliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Det er ikke sådan, at OB ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 14 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.4 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 13 mål imod, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er SønderjyskE ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for OB v SønderjyskE.

 • OB har ikke tabt deres seneste 9 kampe
 • OB scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
 • I 7 af de seneste 9 kampe OB har spillet, har begge hold scoret
 • OB scorede i 12 af deres seneste 13 kampe
 • Der er scoret imod OB i 13 af de seneste 15 kampe
 • SønderjyskE har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod SønderjyskE i 16 af de seneste 18 kampe
 • SønderjyskE har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod SønderjyskE i 8 af de seneste 10 udekampe
 • SønderjyskE scorede i 4 af deres seneste 5 kampe
 • I 11 ud af 12 seneste OB hjemmekampe mod SønderjyskE var antallet af mål under 3.5
 • OB har har ikke tabt i 12 af 13 seneste kampe mod SønderjyskE
 • I 7 af de seneste 8 kampe OB har spillet mod SønderjyskE har begge hold scoret
 • OB har har ikke vundet i 12 af 14 seneste kampe mod SønderjyskE
 • I 10 ud af 12 seneste OB kampe mod SønderjyskE var antallet af mål under 3.5

Form OB mod SønderjyskE

OB inde i god stime.

OB ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke SønderjyskE med 3-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod FC Nordsjælland. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Viborg FF.

SønderjyskE drømmer om at stoppe ringe stime.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for SønderjyskE, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 3-0 mod OB, hvorefter de opnåede et point efter 1-1 mod AGF. Senest satte de et point mere på tavlen efter 1-1 mod FC Nordsjælland.

OB vs SønderjyskE – Seneste nyt OB kan have op til 5 fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod SønderjyskE. Mihajlo Ivancevic, Aron Elis Thrándarson, Tarik Ibrahimagic, Ryan Laursen og Mikkel Hyllegaard er blandt de 5 spillere, som mangler for OB den kommende søndag. SønderjyskE har en næsten fuld trup til rådighed på søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Det er navne som Duplexe Tchamba og Emil Berggreen, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Nature Energy Park.

OB v SønderjyskE Indbyrdes historik

Der blev delt i porten, da OB senest stod overfor SønderjyskE på Sydbank Park. Kedeligt var det ikke, men ingen af holdene formåede at sætte sig igennem, hvorfor der stod 2-2 på måltavlen, da sidste fløjt lød. OB går ind til opgøret med en historik mod SønderjyskE, der siger 2-7-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 3 gange i de seneste 10 kampe mellem OB og SønderjyskE. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 8 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan OB og SønderjyskE hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 31. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Nature Energy Park i vente.

Der var under 2.5 mål i 3 times af de forgange 10 encounters dueller mellem de to klubber her. Mens OB har et gennemsnit på 1.3 goals mål i de opgør, har SønderjyskE et snit på 1.2 goals, og begge hold til ikke at score gav gevinst 2 times gange.

OB mod SønderjyskE – Formstærke spillere

Peter Christiansen virker til at være i anstændig form for SønderjyskE, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi OB, som er store favoritter til sejren den kommende søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Issam Jebali, som stod for 4 mål i hans seneste seks kampe.