OB skal op imod Sønderjyskes pokalhelte

OB har fordel af hjemmebane på Nature Energy Park, når SønderjyskE kommer forbi på søndag til et opgør i 3F Superliga. OB indtager pladsen som nummer 2 nedryknings-slutspillet i 3F Superliga med 29 point efter 24 kampe. SønderjyskE er 1 point bagefter som nummer 3 for 24 kampe.

Nederlag i deres seneste 4 kampe i streg har lagt en seriøs dæmper på humøret i og omkring klubben i SønderjyskE. Desværre for dem kan der vente yderligere skuffelser, når de skal op imod OB på Nature Energy Park.

OB fortsat skidt kørende.

OB går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Deres seneste tre kampe gav først OB en 2-0 sejr mod AaB, herefter fulgte i en 1-1 uafgjort mod AC Horsens, mens de i den seneste kamp tabte 1-0 til Vejle BK.

OB har hjemme bare formået at tage 4 point ud af 18 mulige siden februar på Nature Energy Park. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp på hjemmebane.

SønderjyskE fanget i stime af nederlag.

En sort sky af dårligt humør hænger over SønderjyskE oven på de seneste kampe, som har indbragt 3 nederlag i træk. I deres tre foregående kampe led SønderjyskE et 3-2 udebane-nederlag mod AaB, hvorefter de tog et 3-2 nederlag mod AC Horsens for senest dog at sikre en fremragende 3-1 sejr mod FC Midtjylland.

Det er mildest talt ikke overraskende at se SønderjyskE vurderet som outsider den kommende søndag, når deres elendige præstationer ude blot har produceret 6 nederlag i de seneste 6 kampe.

OB vs SønderjyskE h2h

Head-2-Head

Uafgjort er blevet en vane

Hverken OB eller SønderjyskE formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 3F Superliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Kampene mellem disse to rivaler har i den seneste tid haft en tendens til at være forholdsvis målfattige, da 8 af de foregående 10 dueller havde færre end tre mål. OB møder SønderjyskE med en historik imellem klubberne, der siger 2-7-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga.

  • I 11 of 13 seneste OB kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • OB har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 3 seneste OB kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
  • SoenderjyskE har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • SoenderjyskE har tabt i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • SoenderjyskE har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • SoenderjyskE har tabt i seneste 6 af 7 udebane kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: OB giver 2.00 for en sejr, uafgjort betaler 3.20 retur, mens SønderjyskE giver 3.90 på oddset.