OB mod SønderjyskE i 3F Superliga runde 8 – optakt, odds og spilfiduser

OB tager imod SønderjyskE på Nature Energy Park i runde 8 den kommende mandag i 3F Superliga. OB lægger beslag på placeringen som nummer 9 i 3F Superliga med 7 point for deres første 7 kampe. Differencen til SønderjyskE er 2 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 10 i tabellen for 7 kampe. 

Bookmakerne giver OB 53% chance for at tage tre point mod SønderjyskE. Det svarer til, at man får 1.87 på oddset for sejr til OB, mens aufgjort giver 3.50 gange igen. En væddemål på en udesejr til SønderjyskE betaler dig pengene 4.10 gange igen på oddset. 

Både OB og SønderjyskE har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i 3F Superliga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Vores tip

Facts og finurligheder for OB vs SønderjyskE.

  • OB ikke vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • OB er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • OB ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • OB har scoret i seneste 13 af 15 kampe.
  • SønderjyskE ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • SønderjyskE ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • SønderjyskE har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • I 6 of 8 seneste SønderjyskE kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form OB vs SønderjyskE

OB vanskelige at nedbryde.

OB ankommer til kampen den kommende mandag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at OB præsterede en 2-2 uafgjort mod Brøndby IF, hvorefter de noterede en 2-2 uafgjort mod AGF, inden deres seneste kamp resulterede i en 2-1 sejr mod FC Roskilde.

SønderjyskE håber på frisk start.

SønderjyskE er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at SønderjyskE præsterede et 2-0 nederlag mod F.C. København, hvorefter de noterede en 2-2 uafgjort mod Viborg FF, inden deres seneste kamp resulterede i en 5-0 sejr mod Hillerød.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. OB er dog stadig bookmakernes favorit og giver 1.87 på oddset for en sejr.

OB v SønderjyskE Indbyrdes historik

SønderjyskE vandt 2-0 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Sydbank Park i maio 2021 i 3F Superliga. OB møder SønderjyskE med en historik imellem klubberne, der siger 1-8-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 1 gange i de seneste 10 kampe mellem OB og SønderjyskE. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 6 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 3F Superliga

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Mart Lieder. Han er topscorer for OB med 2 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe. 

SønderjyskE krydser til gengæld fingre for, at Daniel Prosser kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 1 mål i alle turneringer i denne sæson.