Målløse Vejle har brug for genstart i Odense mod OB

OB tager imod Vejle Boldklub på Nature Energy Park i runde 24 den kommende fredag i 3F Superliga. OB er placeret som nummer 2 i stillingen med 29 point for 23 kampe. Vejle Boldklub ligger til gengæld 4 point bagefter som nummer 4.

Det er top mod bund og OB bør være alt for stærke for Vejle Boldklub på fredag i 3F Superliga.

OB fortsat skidt kørende.

OB ankommer til kampen den kommende fredag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. I deres tre foregående kampe OB blev smaderet af Brondby IF i et 3-0 nederlag, hvorefter de tog en 2-0 sejr mod AaB for senest at sikre i en 1-1 uafgjort mod AC Horsens.

OB har hjemme bare formået at tage 4 point ud af 15 mulige siden februar på Nature Energy Park. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp hjemme.

Vejle Boldklub håber på frisk start.

Vejle Boldklub ankommer til kampen den kommende fredag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Deres seneste tre kampe gav først Vejle Boldklub et 2-0 nederlag mod AaB, herefter fulgte et 5-0 nederlag mod FC Midtjylland, mens de i den seneste kamp sluttede med en 0-0 uafgjort mod Lyngby Boldklub.

Det har været et middelmådigt udbytte af 1 sejr og 4 nederlag i de seneste 6 kampe for Vejle Boldklub. Der skal sandsynligvis andre boller på suppen, hvis de skal hente tre point i deres kommende udekamp .

OB vs Vejle Boldklub h2h

Head-2-Head

OB har momentum på deres side

Et væddemål på Vejle Boldklub til at vinde til nul i deres seneste kampe mod OB var en klog investering på oddset. De endte med at sejre med henholdsvis 2-0 i marts 2021 og 1-0 i oktober 2020. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. I de seneste 10 kampe mellem klubberne i 3F Superliga har OB generelt været dominerende mod Vejle Boldklub, som de har besejret i 80% af kampene.

  • I 10 of 12 seneste OB kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • OB har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • OB har scoret i seneste 4 af 6 kampe.
  • Vejle BK ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Vejle BK ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Vejle BK kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Vejle BK $NON_SCORING i seneste 4 af 6 kampe.