Alle gode gange fire i Odense når Viborg gæster OB?

Såvel OB som Viborg FF har som minimum kig på at konsolidere deres position på fredag. Begge har sågar mulighed for at forbedre placeringen i 3F Superliga yderligere i deres direkte duel. OB indtager en plads som nummer 8 i tabellen med 16 point efter 15 kampe. På de 15 runder Viborg FF har afviklet, har de indsamlet 16 point og ligger nummer 9 i stillingen. 

De går ind til kampen på Nature Energy Park som favoritter, og OB har udsigt til at skabe lidt afstand til Viborg FF i stillingen. Det kræver en sejr, mens uafgjort selvfølgelig efterlader status quo og hellere det, end risikere et nederlag. 

OB har før opgøret på fredag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange. 

Viborg FF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende fredag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 1 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for OB vs Viborg FF.

  • OB ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • OB har indkasseret mål i seneste 13 af 15 kampe;
  • OB har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 2 of 4 seneste OB kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Viborg FF er ubesejret i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Viborg FF har indkasseret mål i de seneste 9 kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Viborg FF kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Viborg FF har indkasseret mål i de seneste 11 udebane kampe i træk.

Form OB mod Viborg FF

OB drømmer om at stoppe ringe stime

Det er ikke helt skidt for OB, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod FC Nordsjælland, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 0-0 mod AGF, før de desværre tabte med 2-1 til Brøndby IF.

Viborg FF håber på yderligere point til samlingen

OB har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. De seneste tre kampe har for Viborg FF givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke AaB med 5-2, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 0-1 mod Brøndby IF. Deres seneste opgør, mod FC Nordsjælland, indbragte et point i en 2-2 kamp.

I en kamp mellem to klubber i nogenlunde identisk form, hælder vi stadig til, at OB formår at sætte sig igennem. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.97, hvilket svarer til, at bookmakerne giver OB 51% chance for at banke Viborg FF. En pointdeling betaler 3.70 i gevinst på oddset, hvor imod Viborg FF udbetaler 3.50 i gevinst på oddset for en sejr.

OB v Viborg FF Indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da OB og Viborg FF senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Nature Energy Park. Bookmakerne har OB som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.97, hvilket svarer til, at bookmakerne giver OB 51% chance for at banke Viborg FF. En pointdeling betaler 3.70 i gevinst på oddset, hvor imod Viborg FF udbetaler 3.50 i gevinst på oddset for en sejr. OB møder Viborg FF med en historik imellem klubberne, der siger 5-5-0 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem OB og Viborg FF bød 3 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Formstærk måltyv

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Mads Frøkjær-Jensen. Han er topscorer for OB med 5 mål for sæsonen og præsterede desuden 4 i de seneste seks kampe. 

Viborg FF krydser til gengæld fingre for, at Jakob Bonde kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 4 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.