OB mod Viborg FF i 3F Superliga runde 30 – optakt, odds og spilfiduser

Førstepladsen er på spil for begge parter, når OB får besøg af Viborg FF på Nature Energy Park. Der er med andre ord vigtige point på højkant i deres 3F Superliga duel på torsdag.

OB indtager en plads som nummer 2 i tabellen med 36 point efter 29 kampe. På de 29 runder Viborg FF har afviklet, har de indsamlet 37 point og ligger nummer 1 i stillingen.

Motivationen bør være på plads hos OB, som kan overhale Viborg FF i stillingen den kommende torsdag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Nature Energy Park.

Når det kommer til mål, er OB ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Viborg FF vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 14 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.4 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 13 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.3 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for OB v Viborg FF.

 • OB har ikke tabt deres seneste 9 kampe
 • OB scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
 • I 7 af de seneste 9 kampe OB har spillet, har begge hold scoret
 • OB scorede i 12 af deres seneste 13 kampe
 • Der er scoret imod OB i 13 af de seneste 15 kampe
 • Viborg FF scorede i 51 af deres seneste 53 udekampe
 • Viborg FF scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
 • Der er scoret imod Viborg FF i 20 af de seneste 22 udekampe
 • I 6 af de seneste 8 kampe Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
 • Viborg FF har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe
 • OB har har ikke tabt i 19 af 21 seneste kampe mod Viborg FF
 • OB har scorede i 19 af de senest 20 kampe mod Viborg FF
 • I de seneste 4 kampe i træk OB har spillet mod Viborg FF har begge hold scoret
 • OB har har ikke tabt i 10 af 12 seneste hjemmekampe mod Viborg FF
 • OB har scorede i 10 af de senest 11 hjemmekampe mod Viborg FF

Form OB mod Viborg FF

OB i fantastisk form.

OB er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-0 og 3-0 over AGF samt SønderjyskE. Serien blev dog bremset mod FC Nordsjælland i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

Viborg FF fortsat skidt kørende.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Viborg FF, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 2-0 mod FC Nordsjælland, hvorefter de opnåede et point efter 1-1 mod FC Nordsjælland. Senest satte de et point mere på tavlen efter 2-2 mod Vejle Boldklub.

OB v Viborg FF Indbyrdes historik

Begge parter kunne sætte ét point på kontoen, sidste gang OB mødte Viborg FF på Energi Viborg Arena eftersom der stod 1-1 på måltavlen, da dommeren fløjtede for sidste gang. OB møder Viborg FF med en historik imellem klubberne, der siger 3-6-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 3 gange i de seneste 10 kampe mellem OB og Viborg FF. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 30 fortæller os, hvor OB og Viborg FF ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på torsdag på Nature Energy Park.

OB mod Viborg FF – Hold øje med…

Sander Svendsen har været den bedste målskytte i 3F Superliga for hjemmeholdet med 3 mål på det seneste. OB satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Viborg FF kigger til gengæld mod Jakob Bonde i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i 3F Superliga.