OB skal lukke afstanden til Randers i tabellen

Både OB og Randers FC vil forsøge at konsolidere deres position i stillingen, når de den kommende søndag brager sammen på Nature Energy Park.

OB lægger beslag på placeringen som nummer 6 i 3F Superliga med 14 point for deres første 11 kampe. Differencen til Randers FC er 4 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 4 i tabellen for 11 kampe.

Randers FC er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i 3F Superliga til OB, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende søndag.

Vores tip

Facts og finurligheder for OB vs Randers FC.

  • OB er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • OB har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • OB har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • Der er scoret imod OB i de seneste 6 af 8 kampe.
  • Randers FC har indkasseret mål i seneste 16 af 18 kampe;
  • Randers FC har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Randers FC kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Randers FC har indkasseret mål i de seneste 7 kampe i træk.

Form OB vs Randers FC

OB fortsætter pointhøsten.

OB går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. OB virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod FC Helsingør, der blev nedlagt 3-0. Herefter spillede de 1-1 mod Viborg FF, hvorpå Vejle Boldklub blev besejret 6-0.

Randers FC håber på yderligere point til samlingen.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Randers FC, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Deres seneste tre kampe kastede først et nederlag på 1-0 af sig mod FC Midtjylland, hvorpå 1-1 mod Cluj fulgte i Europa League. Endelig spillede de 1-1 mod Brøndby inden pausen.

På papiret virker parterne forholdsvis jævnbyrdige, men bedømt ud fra deres seneste præstationer ligner hjemmesejr til OB det bedste spil til 2.30 på oddset. Hos spilselskaberne er der netop nu 2.30 for en hjemmesejr på oddset og til gengæld odds 3.00 på gæsterne.

OB v Randers FC Indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da OB og Randers FC senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Nature Energy Park. OB går ind til opgøret med en historik mod Randers FC, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 3 gange i de seneste 10 kampe mellem OB og Randers FC. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 3F Superliga

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Mads Frøkjær-Jensen. Han er topscorer for OB med 3 mål for sæsonen og præsterede desuden 3 i de seneste seks kampe.

Randers FC krydser til gengæld fingre for, at Vito Hammershøj-Mistrati kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 4 mål i alle turneringer i denne sæson.