OB vælter Vejle Boldklub videre ned i sumpen

De sluttede nummer 9 i sidste sæson og OB tager imod sidste sæsons nummer 10, Vejle, når de mødes i runde 11 i 3F Superliga. Efter 9 kampe afviklet er OB placeret nummer 7 i stillingen med 10 point. Der er 8 points forskel til Vejle Boldklub, der som nummer 12 har samlet 2 point sammen.

Bookmakerne har OB som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.67, hvilket svarer til, at bookmakerne giver OB60% chance for at banke Vejle Boldklub. En pointdeling betaler 3.90 i gevinst på oddset, hvor imod Vejle Boldklub udbetaler 4.60 i gevinst på oddset for en sejr.

Det ligner en oplagt mulighed for OB til at føje mere elendighed til Vejle Boldklub i 3F Superliga med en sejr på fredag.

Vores tip

Facts og finurligheder for OB vs Vejle Boldklub.

  • OB er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • OB har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • OB har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • OB har indkasseret mål i de seneste 9 kampe i træk.
  • Vejle Boldklub ikke vundet i de seneste 12 kampe i træk;
  • Vejle Boldklub har tabt i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Vejle Boldklub ikke vundet i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • Vejle Boldklub har tabt i seneste 5 af 6 kampe.

Form OB vs Vejle Boldklub

OB fortsætter pointhøsten.

OB vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. OB har i deres forgange tre kampe noteret sig et 2-0 nederlag mod AaB, en 3-0 sejr mod FC Helsingør og senest 1-1 mod Viborg.

Vejle Boldklub fastlåst i elendig stime.

Resultaterne har været direkte elendige for Vejle Boldklub i den senere tid, hvor de haltet fra skuffelse til skuffelse. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Vejle Boldklub præsterede en 1-1 uafgjort mod Viborg FF, for så at besejre Vanløse i pokalturneringen. Senest fik de hug med 4-2 af Silkeborg.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med OB til 1.67 på oddset.

OB v Vejle Boldklub Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da OB senest mødte Vejle Boldklub på Vejle Stadion. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 2-2. OB går ind til opgøret med en historik mod Vejle Boldklub, der siger 6-1-3 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem OB og Vejle Boldklub. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 3 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 3F Superliga

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Emmanuel Sabbi. Han har vist flaget for OB med 2 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Vejle Boldklub har til gengæld forhåbninger om, at Denis Kolinger kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 1 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.