OB vs AC Horsens – Spilfiduser, Optakt og Odds

OB skal op imod AC Horsens på Nature Energy Park den kommende fredag i en spændende 3F Superliga duel.

OB er nummer 2 i kvalifikationsspillet med 43 point og en målscore på 43-48, mens AC Horsens ligger nummer 5 med 27 point og en målscore på 32-56.

OB har før opgøret på fredag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Hvad målscoring angår, er AC Horsens ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne otte gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 24 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent nul gange i denne serie.

OB er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet ti uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i 3F Superliga i denne sæson. OB scorede mindst ét mål i deres seneste 8 kampe.

AC Horsens kigger på syv sejre, samt seks uafgjorte såvel som 17 nederlag i 3F Superliga. AC Horsens kiksede med at holde buret rent i deres seneste 18 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for OB v AC Horsens.

  • OB scorede i 26 af deres seneste 28 hjemmekampe
  • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • OB har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • OB har ikke tabt deres seneste 6 kampe
  • OB scorede i deres seneste 7 kampe
  • Der er scoret imod AC Horsens i de seneste 14 kampe
  • Der er scoret imod AC Horsens i 17 af de seneste 18 udekampe
  • AC Horsens har ikke vundet 12 af 13 af deres seneste kampe
  • AC Horsens var i tabte 5 af deres seneste 6 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • AC Horsens var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål

Form OB mod AC Horsens

OB virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Silkeborg IF, der blev nedlagt 0-1. Herefter spillede de 1-1 mod AaB, hvorpå Lyngby Boldklub blev besejret 0-4. OB vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede otte og lukkede syv mål ind.

AC Horsens har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 4-0 af AaB, før FC Midtjylland satte sig igennem med 3-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Silkeborg IF, der satte sig igennem med 0-1. AC Horsens kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv fem.

OB opnåede syv point fra deres foregående 11 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med ti mål scoret og 28 indkasseret. Af deres seneste 12 kampe mod hold fra top seks sikrede AC Horsens sig ti point og tre sejre. De indkasserede 24 mål, mens de selv scorede 11 gange.

OB vs AC Horsens – Seneste nyt

OB skulle bare have én spiller siddende, når de møder AC Horsens på Nature Energy Park.

Bashkim Kadrii sidder over for OB i deres kommende opgave på grund af en skade.

AC Horsens ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på fredag møder OB. Aron Sigurdarson og Alexander Ludwig er ikke tilgængelige for AC Horsens på fredag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Matej Delac rejser ikke med AC Horsens til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

OB mod AC Horsens – indbyrdes historik

OB har gjort rent bord de sidste 8 gange de har spillet hjemme i Nature Energy Park mod AC Horsens. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da OB og AC Horsens senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 2-2 på Nature Energy Park. Bookmakerne har OB som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en hjemmesejr på oddset i skrivende stund hedder 1.70, hvilket svarer til, at bookmakerne giver OB59% chance for at banke AC Horsens. En pointdeling betaler 3.80 i gevinst på oddset, hvor imod AC Horsens udbetaler 4.33 i gevinst på oddset for en sejr. OB går til kampen mod AC Horsens med en 4-5-1 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

OB scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod AC Horsens i 3F Superliga. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem OB og AC Horsens var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

OB mod AC Horsens Spiltips

Thomas Santos virker til at være i anstændig form for AC Horsens, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi OB, som er store favoritter til sejren den kommende fredag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Emmanuel Sabbi, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

OB høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fem gange og led en nederlag i denne serie. AC Horsens sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt syv nederlag. Målene flyder rimeligt frit for OB på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af AC Horsenss seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. OB præsterede et gennemsnit på 1.7 mål, mens AC Horsens snittede en mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af OBs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.8 mål i disse kampe.