OB vs Lyngby Boldklub – Optakt, bedste Odds og gode tips

Lyngby Boldklub er på besøg hos OB den kommende mandag til et opgør på Nature Energy Park som en del af nedrykningsspillet i 3F Superliga. Det er nedrykning og en plads i Europa, der er på spil i denne afgørende del af sæsonen.

OB er nummer 2 i kvalifikationsspillet med 34 point og en målscore på 33-43, mens Lyngby Boldklub ligger nummer 5 med 20 point og en målscore på 24-39.

OB kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 22 mål. Det er 2.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Lyngby Boldklub er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens Lyngby Boldklub præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit en mål pr. kamp.

OB er noteret for ni sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Lyngby Boldklub kigger på fire sejre, samt otte uafgjorte såvel som 13 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for OB v Lyngby Boldklub.

  • OB scorede i 23 af deres seneste 25 hjemmekampe
  • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • OB har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • 5 af OB’s seneste 6 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod OB i de seneste 6 kampe
  • Lyngby Boldklub scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • 6 af Lyngby Boldklub’s seneste 7 kampe havde under 2.5 mål
  • 7 af Lyngby Boldklub’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
  • 6 af Lyngby Boldklub’s seneste 7 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i 8 af de seneste 10 kampe

Form OB mod Lyngby Boldklub

OB har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-3 til FC Midtjylland. De svarede stærkt igen mod AaB, som blev slået 2-3, før de sejrede 2-0 over Silkeborg IF. OB vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede nimål, men lukkede også seks ind.

Lyngby Boldklub har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Silkeborg IF sluttede 1-1, hvorpå et 1-0 nederlag mod FC Midtjylland fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da AC Horsens blev nedlagt med 2-1. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Lyngby Boldklub to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede ni og scorede seks mål.

OB har opnået ti point fra deres seneste 15 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt to kampe med en score på 13 mål for og 33 imod. Lyngby Boldklub vandt to sejre i deres foregående 17 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 15 mål og lukkede 30 ind. Dette indbragte dem ti point.

OB vs Lyngby Boldklub – Seneste nyt

OB skulle bare have én spiller siddende, når de møder Lyngby Boldklub på Nature Energy Park.

OB må stille op uden Bashkim Kadrii på mandag mod Lyngby Boldklub, da han døjer med en skade.

Lyngby Boldklub ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende mandag møder OB.

Det er navne som Alfred Finnbogason, Kristian Riis, Andreas Bjelland og Petur Knudsen, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Nature Energy Park.

OB mod Lyngby Boldklub – indbyrdes historik

OB sikrede sig alle tre point i 6 af deres seneste 7 hjemmekampe mod Lyngby Boldklub. OB ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-0 og 3-1 i deres seneste to opgør mod Lyngby Boldklub. OB går til kampen mod Lyngby Boldklub med en 8-0-2 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 80%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

OB scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Lyngby Boldklub i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem OB og Lyngby Boldklub. Begge hold var på tavlen seks gange i deres seneste 10 møder.

OB mod Lyngby Boldklub Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Bashkim Kadrii viser rigtig god form med tre mål i seks kampe og OB bør bringe ham i spil mod Lyngby Boldklub. Sidstnævnte ankommer med Sævar Atli Magnusson, der stod for tre mål i de seneste seks kampe.

OB høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag i denne serie. Lyngby Boldklub sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. I deres seneste 10 hjemmekampe på Nature Energy Park, præsterede OB at score kampens første kasse fem gange. Gæsterne præsterede noget lignende i seks af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. OB presterte 2.4 mål i gjennomsnitt, mens Lyngby Boldklub presterte en mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af OBs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Lyngby Boldklub spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.