OB vs Randers FC – Spilfiduser, Optakt og Odds

OB skal op imod Randers FC på Nature Energy Park på søndag i en spændende 3F Superliga duel.

De lukkede sidste sæson som nummer 8 i stillingen, og OB forbereder sig nu på at åbne den nye sæson mod Randers FC. Sidstnævnte sluttede som nummer 6 i 3F Superliga i sidste sæson.

Begge klubber vil være ivrige efter at komme godt af sted i den nye sæson, hvorfor vi burde få serveret en dedikeret indsats fra både OB og Randers FC den kommende søndag.

OB oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. OB præsterede flotte to mål pr. kamp, eller sammenlagt 20 kasser. De indkasserede 15 mål, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

Randers FC er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Randers FC præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

OB scorede mindst ét mål i deres seneste 10 kampe.

Randers FC lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for OB v Randers FC.

  • OB scorede i 27 af deres seneste 29 hjemmekampe
  • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • OB scorede i deres seneste 10 kampe
  • OB har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • OB har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • Randers FC scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
  • Randers FC scorede i 14 af deres seneste 16 udekampe
  • Randers FC var i tabte 5 af deres seneste 6 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • I 5 af de seneste 6 kampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • Randers FC har ikke vundet deres seneste 6 kampe

Form OB mod Randers FC

I deres sidste tre kampe i den gamle sæson formåede OB først at banke Lyngby Boldklub med 0-4. Herefter nedlagde de også AC Horsens med 2-1, inden stimen stoppede mod FC Midtjylland, der vandt en 4-2 sejr. De går ind til sæsonen med håb om at spille med om de europæiske pladser, og OB burde som minimum være stærke nok til at slutte i den bedste halvdel. OB vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede timål, men lukkede også otte ind.

Bare ét point forhindrer Randers FC i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 3-1 og 1-3 mod FC Nordsjælland og AGF. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod F.C. København. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Randers FC går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Randers FC to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede otte og scorede ni mål.

OB opnåede nul point for deres seneste nul møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede nul sejre, scorede nul og lukkede nul mål ind.

OB vs Randers FC – Seneste nyt

OB skulle bare have én spiller siddende, når de møder Randers FC på Nature Energy Park.

Bashkim Kadrii sidder over for OB i deres kommende opgave på grund af en skade.

Randers FC har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Blandt de fraværende spillere i Randers FC-truppen, er Frederik Lauenborg i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Patrik Carlgren rejser ikke med Randers FC til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

OB mod Randers FC – indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da OB senest mødte Randers FC i 3F Superliga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 0-0 pointdeling. Bookmakerne har OB som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.05, hvilket svarer til, at bookmakerne giver OB49% chance for at banke Randers FC. En pointdeling betaler 3.60 i gevinst på oddset, hvor imod Randers FC udbetaler 3.30 i gevinst på oddset for en sejr. OB vandt tre af deres foregående ti kampe mod Randers FC, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.60 i skrivende stund.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem OB og Randers FC fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

OB mod Randers FC Spiltips

OB var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også en nederlag i denne serie. Randers FC sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort fire gange og led fire nederlag. I deres seneste 10 hjemmekampe på Nature Energy Park, præsterede OB at score kampens første kasse seks gange. Gæsterne præsterede noget lignende i tre af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. OB præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Randers FC snittede en mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af OBs forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 2.1 mål i løbet af denne serie. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Randers FC spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.