Odds 10 på AaB til at fastholde grebet i jysk rivalbrag

“Den jyske klassiker” beskriver AaBs egen hjemmeside eftermiddagens kamp mod AGF, der fløjtes igang kl. 16.00 på Aalborg Portland Park, og det er da også to klubber med en indbyrdes historik, der går særdeles mange år tilbage i tiden. Faktisk er det opgør nummer 150 i dag og den nylige historik har set AaB have overtaget. Det er måske er gået Mrgreen.coms næse forbi. Bookmakeren er nemlig ude med odds 10.00 på hjemmesejr i det NordjyskE.

Det var en halvsløj omgang bold, AaB senest leverede i Haderslev, hvor hjemmeholdet ellers var ude og spille deres anden kamp på få dage, eftersom SønderjyskE havde været en tur i Tjekkiet torsdag aften. AaB var dog ikke mand for at tage varen på muligheden og gik ned med 3-1. De vil være meget opsatte på at vaske den plet af inden landskampspausen. Truppen er uden Daniel Granli, Robert Kakeeto samt Rasmus Thelander til eftermiddagens knald.

Hos gæsterne fra AGF har de to potentielle debutanter med i truppen i form af Mads Bager og Thomas T. Kristensen, og scorer AGF i dag vil de for første gang siden 1997 havde garnet mindst 10 mål i sæsonens første fire ligakampe. Det har ikke været kedeligt at følge AGFs kampe, masser af mål er blevet scoret, men det var på et hængende hår, at de slap fra sæsonens første udekamp med point. Formår de at undgå samme skæbne i dag?

Der kan argumenteres for begge parter i eftermiddag. Historien siger 59 sejre til AaB mod 58 til AGF i deres 150 opgør, og AGF vil selvfølgelig meget gerne revanchere de seneste skuffelser mod AaB, mens sidstnævnte ikke har lyst til at gå ind til pausen med en ny sløj indsats i bagagen. Der kan dog ikke argumenteres imod, at odds 10.00, som Mrgreen.com tilbyder på hjemmesejren, er et monster-odds. AaB vandt trods alt de seneste tre møder, alle afviklet i 2020. Vi går med hjemmesejren.

Flere interessante tips