Odds 10 på alle gode gange fire for AaB mod Brøndby!

For en gangs skyld er det ikke FC København, der spiller søndagens aftenkamp i Superligaen. Det er der imod AaB, som har fornøjelsen af at byde velkommen til Brøndby IF kl. 18.00 på Aalborg Portland Park. Mrgreen.com er ude med et forrygende tilbud på kampen, idet der er 10 gange pengene at score sig på en hjemmesejr.

Det er to klubber, som begge kommer med en blodtud fra sidste runde. AaB havde ellers lige triumferet i Parken mod FCK for første gang i 13 år, og så kommer Vejle forbi og smasker Nordjyderne med 3-1. Brøndby førte ligaen efter både fjerde og femte runde. Nu ligger man nummer fire efter to nederlag i træk.

AaB har mildest talt overtaget imod de blå-gule på det seneste. De vandt nemlig deres seneste tre indbyrdes opgør, og alle blev endda afviklet i 2020. To af dem i Aalborg, hvor de mødes igen søndag aften, så du får altså 10 gange pengene på et udfald, der gik hjem de seneste tre gange i træk!

Nok har Brøndby scoret flittigt, men de har heller ikke præsteret et clean sheet endnu, og fem scoringer imod på to kampe øger ikke selvtilliden i defensiven. AaB ved, de kan score mod Brøndby. De ved også, at de kan holde buret rent. Odds 10 fra Mrgreen.com skal simpelthen prøves af i en kamp, hvor de kan sende en flot hilsen til den afgåede træner.

Flere interessante tips