Odds Ballklubb mod Bodo/Glimt i Eliteserien runde 13 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Odds Ballklubb den kommende søndag i Eliteserien. Alt andet end en sejr til Bodo/Glimt vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Odds Ballklubb ligger nummer 8 med point mens Bodo/Glimt ligger nummer 1 med point.

Odds Ballklubb har brug for en sejr den kommende søndag for at lukke afstanden til Bodo/Glimt i stillingen i Eliteserien. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Odds Ballklubb ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne otte gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Bodo/Glimt udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste ti kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.5 kasser pr. kamp, eller 25 mål i alt. De indkasserede også 13 scoringer, eller et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Odds Ballklubb v Bodo/Glimt.

 • I de seneste 10 Odds Ballklubb hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
 • Odds Ballklubb scorede i 21 af deres seneste 23 hjemmekampe
 • I de seneste 5 Odds Ballklubb hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
 • I 6 af de seneste 8 kampe Odds Ballklubb har spillet, har begge hold scoret
 • Odds Ballklubb scorede i deres seneste 8 kampe
 • Bodø/Glimt var i vandt 10 af deres seneste 11 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
 • Bodø/Glimt har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste kampe
 • Bodø/Glimt vandt 10 af 11 af deres seneste kampe
 • Bodø/Glimt var i vandt 9 af deres seneste 11 ude kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
 • Bodø/Glimt scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
 • I 13 ud af 15 seneste Odds Ballklubb hjemmekampe mod Bodø/Glimt var antallet af mål over 2.5
 • Odds Ballklubb har vandt i 9 af 10 seneste hjemmekampe mod Bodø/Glimt
 • Odds Ballklubb har scoret imod i 14 af de senest 16 kampe mod Bodø/Glimt
 • Odds Ballklubb har scorede i 12 af de senest 13 hjemmekampe mod Bodø/Glimt
 • Odds Ballklubb har har ikke tabt i 9 af 10 seneste hjemmekampe mod Bodø/Glimt

Form Odds Ballklubb mod Bodo/Glimt

Odds Ballklubb drømmer om mere.

I deres seneste tre kampe formåede Odds Ballklubb først at banke Molde med 1-0. Herefter nedlagde de også Hamarkameratene med 0-1, inden stimen stoppede mod FK Haugesund, der vandt en 2-1 sejr.

Bodo/Glimt fortsætter pointhøsten.

De seneste tre kampe har for Bodo/Glimt givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Hamarkameratene med 3-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-0 mod Strømsgodset. Deres seneste opgør, mod Molde, indbragte et point i en 2-2 kamp.

Odds Ballklubb vs Bodo/Glimt – Seneste nyt

Odds Ballklubb mod Bodo/Glimt – indbyrdes historik

Bodo/Glimt formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod Odds Ballklubb i Eliteserien. I begge løb de også med tre point, da de vandt 2-0 i maio 2023 og 7-0 i agosto 2022. Odds Ballklubb møder Bodo/Glimt med en historik imellem klubberne, der siger 3-2-5 for deres seneste ti kampe i Eliteserien. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset seks gange i de seneste ti kampe mellem Odds Ballklubb og Bodo/Glimt. Begge hold var på tavlen fem gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Eliteserien

Tabellen i Eliteserien giver os et overblik over, hvordan Odds Ballklubb og Bodo/Glimt hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 13. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Skagerak Arena i vente.

Der blev scoret over 2.5 mål i otte af de 10 seneste kampe, som Bodo/Glimt spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 2.6mål pr. kamp i denne serie.

Odds Ballklubb mod Bodo/Glimt – Hold øje med…

Med bare ét mål i Eliteserien på det seneste er Sondre Solholm Johansen ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Bodo/Glimt sætter deres lid til, at Amahl Pellegrino kan vise tænder igen efter fem mål i de seneste seks kampe i Eliteserien.