Odds Ballklubb mod Valerenga i Eliteserien runde 15 – optakt, odds og spilfiduser

Odds Ballklubb ligger nummer 9 med point mens Valerenga ligger nummer 14 med point.

Motivationen bør være på plads hos Odds Ballklubb, som kan overhale Valerenga i stillingen på søndag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Skagerak Arena.

Odds Ballklubb kommer til deres næste Eliteserien kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Valerenga er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 18 mål, mens Valerenga præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.8 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Odds Ballklubb v Valerenga.

 • I de seneste 11 Odds Ballklubb hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
 • I de seneste 6 Odds Ballklubb hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
 • Odds Ballklubb scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
 • Der er scoret imod Odds Ballklubb i 9 af de seneste 11 kampe
 • I de seneste 4 Odds Ballklubb kampe, har summen af mål været under 3.5
 • Vålerenga scorede i 13 af deres seneste 15 udekampe
 • Vålerenga har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste udekampe
 • 6 af Vålerenga’s seneste 7 udekampe havde under 3.5 mål
 • 4 af Vålerenga’s seneste 5 kampe havde over 2.5 mål
 • Vålerenga var i vandt 3 af deres seneste 4 ude kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
 • I 19 af de seneste 20 hjemmekampe Odds Ballklubb har spillet mod Vålerenga har begge hold scoret
 • Odds Ballklubb har scorede i de seneste 21 hjemmekampe i træk de har spillet mod Vålerenga
 • Odds Ballklubb har scoret imod i 19 af de senest 20 hjemmekampe mod Vålerenga
 • Odds Ballklubb har scoret imod i 17 af de senest 19 kampe mod Vålerenga
 • I 12 ud af 14 seneste Odds Ballklubb kampe mod Vålerenga var antallet af mål under 3.5

Form Odds Ballklubb mod Valerenga

Odds Ballklubb håber på yderligere point til samlingen.

Odds Ballklubb har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod FK Haugesund tabte de 2-1, Bodø/Glimt også viste sig for stærke i en 0-2 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Odds Ballklubb formåede at vinde 0-3 over Aalesund.

Valerenga er desperate efter point.

Bare ét point forhindrer Valerenga i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-2 af Viking, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Tromsø. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Molde, som satte sig igennem med 0-4.

Odds Ballklubb vs Valerenga – Seneste nyt Valerenga ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Odds Ballklubb på Skagerak Arena. Storm Strand-Kolbjoernsen rejser ikke med Valerenga til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Odds Ballklubb v Valerenga Indbyrdes historik

Odds Ballklubb møder Valerenga med en historik imellem klubberne, der siger 4-2-4 for deres seneste ti kampe i Eliteserien. I fem af de seneste ti opgør mellem Odds Ballklubb og Valerenga var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Eliteserien

Stillingen i Eliteserien inden den kommende runde 15 fortæller os, hvor Odds Ballklubb og Valerenga ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Skagerak Arena.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Odds Ballklubbs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.1 mål i gennemsnit.

Odds Ballklubb mod Valerenga – Formstærke spillere

Espen Ruud har været den bedste målskytte i Eliteserien for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Odds Ballklubb satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Valerenga kigger til gengæld mod Stefan Strandberg i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i Eliteserien.