Odds og online spil er en voksende industri

Internettet er i dag en fast del af de flestes hverdag og rutine. Nettet bruges til alt lige fra arbejde og streaming til networking og holde kontakten med venner og familie. Derudover bruges nettet til at researche, shoppe og slappe af. Internettets fremgang har også betydet, at der nu er plads til forskellige ting, og mange elementer har nu sin egen niche. Det gælder for eksempel odds og andre online måder at spille på, der alt sammen er vokset ind i sin helt egen digitale industri. Lad os her se lidt nærmere på de forskellige online måder at spille på.

Odds på nettet

Lige så længe der har eksisteret sport og spil, lige så længe har folk væddet på udfaldet af disse. Der er blevet diskuteret, hvem der er de bedste spillere, og hvilke strategier der er mest hensigtsmæssige for at kunne vinde et spil. Man har længe kunnet oddse i fysiske butikker, og det er især populært at satse på sportsgrene som for eksempel håndbold og fodbold.

Der er mange grunde til, hvorfor odds er blevet så populært, og selvom en hel del af det nok handler om den spænding, der er i at se, om man kan ramme rigtigt, så er der helt særlige grunde til, at lige netop odds på nettet er populært. Det handler nemlig i vid udstrækning om tilgængelighed og nemhed. De mange online platforme har gjort det virkelig nemt og ligetil at følge forskellige hold på tværs af landegrænser og andre begrænsninger, og så er det hele i dag inden for rækkevidde. På mobilen kan man let og elegant logge på og satse på sine yndlingshold eller spillere. Det kan gøres på farten, i sofaen, eller hvor som helst man lige har fem minutter. Det er også blevet let at følge med i kampene på nettet, og gennem de mange streamingtjenester er det hele generelt set blevet meget mere tilgængeligt og dermed nemmere at benytte sig af.

Online poker

Poker er et andet aspekt af spilleverdenen, der er rykket til nettet. Det klassiske kortspil er meget populært her, og der findes en hel del platforme, der tilbyder forskellige former for pokerspil – ofte i forening med andre kasinospil. En af disse platforme er PokerStars, som endda har sit eget team af professionelle spillere. På dette team finder vi blandt andet den danske pokerspiller Lasse Jagd Lauritsen, som har skabt sig et godt navn de seneste år. Lasse begyndte at spille som ung, og som 19-årig droppede han ud af universitetet for at blive professionel pokerspiller. Der findes mange måder, man kan spille på online. Lasse har især gjort sig bemærket på platformen Twitch, hvor mange spillere streamere deres spil, så andre kan se med.

På tværs af platforme

Nævnte eksempel påviser, at spil af forskellige varianter kan krydse over, og på tværs af platforme kan spillere skabe noget unikt. Sådan er det med mange forskellige slags spil, og der bliver også blandet rundt i både genrer, spillemuligheder og mulighederne for at satse. Odds er nemlig ikke bare forbeholdt fodbold og håndbold. Det er muligt at oddse på stort set, hvad som helst man har lyst til at følge med i. Lasse Jagd Lauritsen har skabt sig et image som pokerspiller, hvor han fremstår både afslappet og cool og som en solid strateg, og det er en kombination, som følgerne godt kan lide at se.

Deltag på egen hånd

Det er også muligt at deltage på egen hånd i underholdningen ved de grønne borde. Der findes nemlig mange måder at spille på. Man kan for eksempel spille mod computeren eller mod andre spillere på nettet, og så kan man deltage i turneringer. Der findes turneringer for enhver smag. Ofte afgør ens spillestil og beløbet, man vil satse, hvilken turnering passer bedst til en. Men der er eksempler på, at man ikke behøver satse specielt meget for at vinde en satellitturnering og nå helt til tops.

Der er med andre ord masser af ting, man kan give sig til på nettet – uanset om man er mest til at oddse, se med når andre spiller, eller måske selv sætte sig til at spille. Enten med eller uden streaming.