Oddsere og spillere vinder sammen i en ny 1xBit turnering

betting online on a laptop

Har du været involveret i krypto-sportsbetting, og tænkt over hvornår du ville ramme den store gevinst? Så kan denne VM turnering i Qatar måske være din chance. Du behøver ikke engang rejse ned og se kampene, for at kunne tjene lidt på dem. Alt du behøver er, at deltage i Ticket Rush, den nyeste 1xBit turnering, og så kan det måske være dig der bliver en af de mange heldige vindere.

Ticket Rush gør det muligt for dig at vinde, ved simpelt hen bare, at støtte dit ynglingslandshold. Det er til alle de fodbold elskere, der er die-hard fans af deres landshold. Det eneste du skal gøre er, at jagte billet for at nå toppen. Hvis du har ledt efter en måde at maximere spændingen ved VM, så hop med på toget og lær at du skal vide omkring Ticket Rush

Turneringen har 3 forskellige kategorier, med forksellige præmier. De 3 kategorier er:

  • Individuelle kamp billetter: Disse billetter er for bets på en hvilken som helst vm kamp du vælger. Her kan du vælge de hold du tror vinder.
  • Supporter billtter: Her skal du vælge 8 lande under gruppekampene og placere dine bet på dem.
  • Play-off billetter: Disse billetter er for bets på slutspilskampene

En af de ting der gør Ticket Rush det hele værd, er de mange spillere der deltager. Du ville finde det lige noget for dig, om du er Spiller eller hard-core oddser. Dertil er der en lang liste af præmier og der gør turneringer værd at deltage i for de fleste.

De individuelle kampbilletter’s præmieudtrækelse har 1 vinder per plads, hvor førstepladsen tager 500 mBTC med hjem. The Supporter tickets præmieudtrækkelsen har 32 vindere per plads hvor førstepladsen hiver 10 mBTC hjem. sidste men ikke mindste, har Play-off billettern præmieudtrækkelsen har 1 vinder per plads, her hiver førstepladsen også en flot præmie på 250 mBTC med hjem.

Sign up – 1xBit

1xBit: Stilfuld spiloplevelse

Som en af de ledende krypto sportsbookmakere, er 1xBit passionerede omkring at belønne sine spilleres indsats på en spændende måde. Platformen tilbyder brugerne med adskillige fordele, der er med til at maximere kryptoodds scenen. Forresten, disse fordele er oplagt til at oddse på Qatar 2022 kampe – spillere kan drage fordele og profit af de største fodboldkampe i verden.

Du kan oddse på 1xBit med over 40 “altcoins”. Denne unikke 1xBit feature fjerner behovet for fiat. Den fjerner alt stress ved, at skulle convertere din kryptovaluta til fiat, før du kan indbetale hos en bookmaker, så du kan spille på alverdens kampe.

I stedet for, kan du udnytte disse valutaer direkte, så du kan maximere værdien uden at midste noget til konverteringsgebyrer. endvidere, er 1xBit hele tiden på jagt efter relevante partnerskaber og nye coins du kan bruge,

Du kan også nyde godt a direkte udbetalinger uden ekstra gebyrer. På den måde, kan du nyde dine gevinster, uden at påvirke platformens gebyrstruktur. 1xBit giver også uddannelses materiale om krypto gambling der hjælper dig med at komme i gang, med nødvendige tips, så du kan navigere i krypto sportsbetting markedet.

tilslut dig 1xBit nu og få op til 7 BTC i velkomstbonus.

Deltag i ticket Ticket Rush –  med 1xBit, verden er din platform!